Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hrdinové nových Star Wars se představují


ikona
Mr. Hlad
rogue onestar wars
Jak se jmenují rebelové, kteří budou v Rogue One hledat plány Hvězdy smrti? A co budou vlastně zač?  

První spin-off Hvězdných válek Rogue One: A Star Wars Story dorazí do kin na vánoce. Víme, že se podíváme před čtvrtou epizodu a děj se bude točit okolo party hrdinů, jejichž úkolem je ukrást plány Hvězdy smrti, kterou pak v Nové naději Luke Skywalker rozstřílí na hadry. Nedávno bylo sice oznámeno, že dojde na přetáčky a do filmu by se mělo propašovat trochu víc humoru, ale i tak věříme, že nás v prosinci čeká kvalitní podívaná. A teď už je díky velkému tématu v časopisu Entertainment Weekly jasné, co budou zač její hrdinové.

 

Jyn Erso (Felicity Jones): Hlavní hrdinka,o které to zásadní víme už celkem dlouho. Aliance ji naverbuje, aby pomohla ukrást plány Hvězdy smrti, je to celkem drsňačka a hrát podle pravidel jí dělá celkem problém.

 

Kapitán Cassair Andor (Diego Luna): Vypadalo to, že právě on bude v Rogue One ten sympatický drsoň jako Han Solo, ale zdá se, že Luna hraje zcela odlišnou roli. Jeho voják se má striktně držet příkazů shora a nebude to zrovna velký fanda způsobu práce Jyn. Kámoši z nich tedy budou nejspíš až na konci.

 

Chirrut Imwe (Donnie Yen): Slepý hrdina, který sice není Jedi, ale snaží se chovat podle učení řádu. Není úplně jasné, jestli dovede používat sílu a když už, tak v jen velmi omezené míře. Podle slov tvůrců spoléhá na sílu svého ducha, díky níž se mu povedlo překonat slepotu a stát se mocným válečníkem.

 

Baze Malbus (Jiang Wen): Nejlepší kámoš Chirruta Imwe, na rozdíl od něj ale na nějakou spiritualitu kašle a spoléhá na zbraně s velkou kadencí a ještě větší ráží. Pro svého slepého kámoše by udělal cokoliv, podle všeho můžeme mezi těma dvěma čekat podobný vztah jako mezi Hanem a Žvejkem, jen trochu vážnější.

 

Bodhi Rook (Riz Ahmed): Jeden z nejlepších pilotů, kterého mají rebelové k dispozici. Učil se u nákladních lodí, ví, že je zatraceně dobrý, ale je trošku horkokrevný.

 

K-2SO (Alan Tudyk): Droid, který by měl být opakem C3PO, žádný přátelský a ubulený srab, ale pořádný drsňák, jeho charakter je přirovnáván ke Žvejkovi, takže se s nikým asi moc párat nebude. Podle všeho hledá vykoupení za věci, které udělal v minulosti a dost možná byl ve službách Impéria.

 

Galen Erso (Mads Mikkelsen): Už to vypadá skoro jistě, že právě Galen Erso bude otcem Jyn. To příjmení to naznačuje celkem jasně, prý ale k sobě extra blízko mít nebudou. Galen je architektem Hvězdy smrti a právě on by se měl nakonec stát tím člověkem, který předá rebelům její plány.

 

Orson Krennic (Ben Mendelsohn): Vysoce postavený imperiální důstojník, který se chce za každou cenu zalíbit císaři, ale zároveň má strach z Dartha Vadera. Podle všeho je ochotný jít i přes mrtvoly, pokud to znamená povýšení a nejspíš mu moc nevěří ani ostatní imperiální důstojníci. Jo a je to hlavní záporák.

 

Saw Gerrera (Forest Whitaker): Gerrera se objevil už v animovaném seriálu The Clone Wars, kde bojoval po boku Anakina Skywalkera před tím, než ho zlákala temná strana. To je ale minulost, teď je to válkou ošlehaný veterán, jehož však i rebelové považují tak trochu za extremistu a díky němu to začne skřípat i mezi hlavními hrdiny.

 

Tak a to je všechno. Teď musíme doufat, že se brzy objeví další trailery a budou minimálně stejně dobré jako ten první. Do vánoc je totiž daleko.

--- 

Vytáhni v hospodě: Účast Dartha Vadera v Rogue One byla oficiálně potvrzena.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace