Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo dorazí do Varů?


ikona
Mr. Hlad
kviffmffkv
Do varů míří padouch ze Spider-Mana a hvězda Čety i jeden z nejslavnějších scenáristů současnosti 

Karlovy Vary nikdy nebyly úplně o hvězdách, ale vždycky se povedlo pár zajímavých jmen nalákat. Mel Gibson, Richard Gere, Robert De Niro, Renée Zellweger, Antonio Banderas, Scarlett Johansson, Woody Harrelson, John Malkovich… vždycky tam byl někdo, na koho se mohli těšit lidi, které turecká kinematografie nebo přehlídka debutů z post-sovětských zemí moc nezajímá. Těch hvězd nebývá tolik jako v Cannes nebo v Berlíně, ale několik takových, které za to stojí, letos dorazí. 

 

Vedle španělských hereček z nejnovějšího filmu Pedra Almodóvara a party z Anthropoidu ve složení Jamie Dornan a Toby Jones se bude po Varech letos procházet Willem Dafoe. Člověk, který by mohl hrát bez make-upu Jokera, padouch ze Spider-Mana, ale i herec z Posledního pokušení Krista nebo Čety není možná extra hvězda, ale v Hollywoodu má jeho jméno zvuk už nějakých třicet let. A to se počítá. Dalším zajímavým návštěvníkem bude Charlie Kaufman, kultovní scenárista a dnes i režisér, který je zodpovědný za V kůži Johna Malkoviche, Adaptaci nebo Věčný svit neposkvrněné mysli, jenž mu vynesl Oscara. Taky dobrý. My sice obvykle autogramy nelovíme a nejspíš nebudeme ani letos, ale po těhle dvou pánech se rozhodně budeme na promenádě dívat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace