Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spielberg a válka ve Vietnamu


ikona
Mr. Hlad
steven spielberg
Steven Spielberg chystá další drama s týmem zodpovědným za Most špiónů. Tentokrát se podíváme do Vietnamu 

Steven Spielberg pravděpodobně zemře s kamerou v ruce. Pracuje totiž na tolika projektech, že to prostě nemůže stihnout všechno. Letos uvidíme jeho fantasy pohádku Obr Dobr, momentálně natáčí adaptaci knihy Ready Player One, která by měla udělat radost všem fandům popkultury a osmdesátých a devadesátých let, a teď se vrhl na další projekt, který zase bude poněkud tradičnější. Zatím tedy nemá název, ale mohlo by jít o zajímavou podívanou, protože Spielberg u ní opět spojí síly se scenáristou Mattem Charmanem a producentem Marcem Plattem, kteří s ním dělali na Mostu špiónů. 

 

I tentokrát dostaneme téma, které smrdí politikou a hrdiny ochotnými dělat kvůli tomu, co považují za správné, skoro až šílené věci. Tentokrát bude tímhle hrdinou Walter Cronkite, novinář, jenž americké veřejnosti ukazoval, jak drsná a děsivá je realita války ve Vietnamu a právě díky jeho reportážím se povedlo zvednout vlnu odporu proti tomuhle konfliktu, kde zcela zbytečně umírala celá generace. Oscarový materiál? Určitě. Zatím však není úplně jisté, jestli se Spielberg chopí režie, nebo nakonec bude jen produkovat. Vedle filmů zmíněných v předchozím odstavci má v plánu i pátého Indyho a drama The Kidnapping of Edgardo Mortara, takže uvidíme. Ale lepší, než  kdyby se flákal. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Díky podílům na tržbách vynesl Jurský park Spielbergovi čtvrt miliardy dolarů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace