Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dobrodružná klasika s novou tváří


ikona
Mr. Hlad
alexandre dumas
Může nestárnoucí Hrabě Monte Cristo fungovat jako thriller z 21. století?  

Některé příběhy nenechají filmaře nikdy spát a dobrodružná klasika Alexandra Dumase Hrabě Monte Cristo je jedním z nich. Filmová verze s Richardem Chamberlainem běží v televiiz snad dvakrát ročně, čas od času se objeví i minisérie s tehdy ještě neobelixovským Gérardem Depardieu ta hollywoodská, ve které se šermují James Caviezel a Guy Pearce, nakonec taky není úplně špatná. Hrabě Monte Cristo je jedním z nejslavnějších příběhů o zradě a pomstě, a tak asi nikoho nepřekvapí, že se dočká další filmové verze. Ale trochu jiné.

 

V Dumasově knize zjistí Edmund Dantes, že ho podrazili jeho kámoši, skončil ve vězení a po útěku a nalezení obřího pokladu se jim chce pomstít. Na tom se asi nebude nic moc měnit, ale chystaný film hodlá děj přenést do jednadvacátého století, konkrétně do prostředí gangů a mafiánů. Proč ne? Fungovat by to mohlo. Scénář dostal na starost Joe Pokaski, který má prsty v seriálovém Daredevilovi, a za kameru se postaví William Eubank, režisér solidního sci-fi thrilleru The Signal. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace