Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda Star Wars proti megamonstrům


ikona
Mr. Hlad
guillermo del toropacific rimstar wars
Kdo z nových Hvězdných válek se objeví v hlavní roli pokračování Pacific Rim?  

Pořád mě tak nějak překvapuje, že v Hollywoodu vzniká sequel sci-fi Pacific Rim - Útok na Zemi. Ačkoliv se mi jednička docela líbila, kdyby o ní někdo řekl, že to byl propadák, hádat se s ním nebudu. V Legendary Pictures si ale myslí, že sci-fi s obřími roboty, kteří se mlátí s gigantickými monstry, má potenciál stát se sérií a na dvojce už nějaký čas pracují. Guillema del Tora nahradí jako režisér Steven E. DeKnight, autor televizního Daredevila, a scénář píše Derek Connolly, jenž má za sebou Jurský svět a studio nejspíš doufá, že se mu povede udělat z geekovského science ficiton film, jenž by byl víc pro masy. Prostě jako dinosauři. 

 

A teď studio ulovilo první a dost zajímavou hvězdu. Hlavní roli si zahraje John Boyega. O něj je teď po Hvězdných válkách celkem zájem, ještě letos se objeví po boku Toma Hankse a Emmy Watson ve sci-fi thrilleru The Circle a mluvilo se o něm i v souvislosti s Black Pantherem, což ovšem nakonec nebyla pravda. V Pacific Rim: Maelstorm si zahraje syna Idrise Elby, který půjde v tátových stopách do další bitvy o osud světa. Jestli bude navazovat přímo na jedničku, nebo se přesuneme o pár let dopředu, zatím není úplně jasné, stejně jako účast hrdinů z předchozího filmu. Natáčení by mělo začít ještě letos. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Boyega byl jedním ze tří finalistů na hlavní roli v Kingsmanech.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace