Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o lístky na Warcraft do IMAXu


ikona
Mr. Hlad
soutěžwarcraft
Chtěli byste vidět epickou fantasy o souboji lidí a orků v jednom z nejlepších kin v České republice a zadarmo? Není problém 

Herní fenomén Warcraft: První střet se do našich kin dostane už příští týden a očekávání jsou celkem velká. Dohled má samotná herní společnost Blizzard a tam asi nic odfláknout nechtějí. Za kamerou je režisér Měsíce a Zdrojového kódu Duncan Jones a fandové, kteří film viděli, jsou až na výjimky nadšeni. Bitva lidí pod vlajkou Aliance a orčí Hordy by tedy měla být dost zajímavá podívaná. A nejlépe si ji užijete v IMAXu. A my pro vás máme lístky grátis.

 

Soutěžit se bude o 5x2 lístky právě do IMAXU a pokud o ně máte zájem, napište nám, v jakém roce byla technologie IMAX představena světu.

A) 2009
B) 2001
C) 1986

Svoje odpovědi posílejte na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište SOUTĚŽ IMAX. Čas na odpovědi máte do úterní půlnoci, vítěze pak budeme kontaktovat. Hodně štěstí

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace