Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaký bude nový Predátor?


ikona
Mr. Hlad
predatorshane black
Návrat legendárního monstra z vesmíru bude asi trošku jiný, než jste si představovali. A o dost zajímavější.  

Shane Black má teď plné ruce práce. V kinech jsou Správní chlapi, Dwayne Johnson kývl na jeho Doca Savage a ještě letos by měl začít točit The Predator. Slavné monstrum, se kterým měl plné ruce práce i Arnold Schwarzenegger, potřebuje pořádnou péči. Oba střety s Vetřelcem byly hodně mizerné filmy a Predátoři přinejlepším OK béčko. Black ale naznačil, že by rád z Predátora opět udělal velkou filmovou událost, ubral na akci, přidal na atmosféře a tajemnu a zkrátka se vydal úplně jiným směrem. A teď začal být konkrétnější. 

 

Jeho The Predator dorazí v únoru 2018 a máme se prý těšit na kombinaci filmu noir, mysteriózního příběhu a sci-fi ve stylu Blízkých setkání třetího druhu. Zní vám to jako divočina? Možná, ale Black žánry kombinovat umí, jak teď můžete vidět v kinech, a konec konců i první Predátor začíná jako válečný film říznutý akčním béčkem a mění se v survival thriller a horor. K těm Blízkým setkáním navíc Black dodává, že ho na nich baví hrdina. Obyčejný chlap, který nemá ani tušení, co se kolem něho děje a že se octne uprostřed prvního kontaktu lidí s mimozemšťany. Black nechce „dalšího Predátora o Predátorovi s Predátorem“, tedy to, co diváci znají a prý hodlá látce vrátit tajemnou atmosféru. Ačkoliv je zatím trochu těžké představit si, jak to bude vypadat, rozhodně tenhle přístup vidíme raději než pokus o další sequel, v němž bude víc potvor a víc mrtvých. To fakt není potřeba.

--- 

Vytáhni v hospodě: Když Black prodal svůj scénář ke Smrtonosné zbrani, bylo mu teprve dvaadvacet. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace