Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V Praze se staví první český megaplex


ikona
KarelR
kino
Kolik bude mít sálů a co se v něm bude promítat? 

V České republice roste jeden multiplex za druhým, už brzy nás ale čeká další level – megaplex. O jeho výstavbě už se ví nějakou dobu (Cinema City ho buduje na pražském Chodově), Facebook Barrandovstníku teď ale přinesl kupu detailů.

V první řadě se potvrdilo 18 kinosálů (megaplexy jich mají víc než 15), mezi kterými mají převládat menší sály do 100 diváků.  První český megaplex se totiž zaměří na starší a méně navštěvované filmy, jimiž má bohatě doplňovat ty největší premiéry. Mimoto přihodí druhý sál s 4DX a něco na způsob Gold Classu, měl by tedy vytáhnout hodně rozmanitou nabídku služeb.

 

Může u nás takový koncept uspět? Umístění není úplně mimo a nápad se staršími filmy nezní špatně (i když záleží, co přesně to znamená). Osobně bych ale uvítal ještě jeden detail, a to „lístky na delší dobu“, které docela frčí v zahraničí. Kdyby se v megaplexu zavedl měsíční/roční vstup za fixní cenu a člověk mohl kdykoliv na cokoliv, mohl by megaplex opravdu machrovat „novou úrovní kinozážitku“. Něco mi ale říká, že se koncem roku 2017 dočkáme jen klasiky, v níž si na Star Wars nebo Pána prstenů jen tak nezajdeme.

To jsou ale vážně jen odhady. Třeba nás chodovský megaplex překvapí a budeme v něm nadšeně trávit jeden víkend za druhým!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace