Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine si našel záporáka?


ikona
Mr. Hlad
wolverinex-men
Noví X-Meni naznačili, komu se postaví Hugh Jackman ve své poslední mutantské sólovce. Anebo ne? 

Nejnovější X-Meni se zrovna nepovedli. Můžeme toho litovat, nebo to hodit za hlavu a doufat, že příště to bude lepší. A příště bude už za pár měsíců, kdy dorazí zatím nepojmenovaný třetí Wolverine a potitulková scéna X-Men: Apokalypsa naznačila, co nás čeká. Takže pokud nechcete x-menovské spoilery, radši si klikněte jinam. Varoval jsem vás. Během filmu se objeví i Wolverine, kterého mladí mutanti pustí z jeho klece v armádním výzkumném centru. Tam se z něj pokoušeli udělat Weapon X, dokonalou zbraň, víceméně ho zbavili emocí a je z něj akorát vraždící zvíře. Naštěstí se mu povedlo zdrhnout a má klid. Po titulcích však do centra plného mrtvol dorazí tajemní pánové ze společnosti Essex, aby si odnesli informace o Wolverinovi a nějaké zkumavky plné svítivého čehosi, co bude asi důležité pro výzkum. A tady to začíná být zajímavé.

 

Jméno Essex totiž odkazuje pravděpodobně k Nathanielu Essexovi, který si v comicsovém světě říká Mister Sinister. Jde o vědce z devatenáctého století, který je geniálním genetikem s dost zvrácenou morálkou a někomu takovému by se hodil Wolverinův genetický materiál. Tvůrci už párkrát naznačili, že ve třetí sólovce čeká Logana střet s někým, kdo je částečně zodpovědný za to, co se z něho stalo a podle všeho by mohla dorazit i dáma jménem X-23, což je Wolverinův klon. Genetik Mister Sinister, který by si mimochodem měl tykat i s telepatií a dlouhověkostí, se tedy jako záporák vyloženě nabízí. Krom toho víme, že Richard E. Grant si má zahrát zlého šíleného vědce a to sem taky sedí.

 

Je tu ale jeden velký háček. Ve třetím Wolverinovi si zahraje Patrick Stewart, což naznačuje, že film zapadá do původní kontinuity, kterou jsme naposledy viděli na konci Budoucí minulosti. Mister Sinister by se tudíž měl objevit spíš v nové alternativní kontinuitě (takže v pokračování Apokalypsy) a X-23 taktéž, buď po jeho boku nebo v týmovce X-Force, která zřejmě naváže na Deadpoola 2. Ano, Wade... ty časové linie jsou zatraceně matoucí!

--- 

Vytáhni v hospodě: Mister Sinister se celkem často střetává s Deadpoolem, cameo držkatého zabijáka ve třetím Wolverinovi by tedy asi nějak vymyslet šlo.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (10)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace