Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dostane Harley Quinn sólovku?


ikona
Mr. Hlad
batmandcharley quinnjokermargot robbiesuicide squad
Jokerova holka by si mohla vybojovat vlastní film. A s ní možná dorazí pár zajímavých nováčků.  

Warneři mají za sebou Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti a i když pochopitelně ani zdaleka nešlo o propadák, nejspíš si představovali trochu vyšší tržby. Teď ale mají každopádně plné ruce práce s projektem, který nás od začátku zajímal o dost víc. V létě dorazí záporácká týmovka od Davida Ayera Sebevražedný oddíl, ve které uvidíme konečně nového Jokera Jareda Leta a hlavně Harley Quinn. Margot Robbie si v trailerech postavu Jokerovy expsychiatričky a magora na plný úvazek hodně užívá a získala si spoustu fandů. Dost na to, aby u Warnerů začali přemýšlet o jejím vlastním filmu.

 

Zatím jsme ale fakt jen u toho přemýšlení, i když studio naznačilo pár zajímavých věcí. Vlastně by nemělo jít o klasickou sólovku, ale o ansámblový film, kde se představí další postavy, tentokrát by to však měly být hlavně dámy. Spekuluje se o Batgirl alias Barbaře Gordon, která se měla mihnout už v Batman v Superman, ale scény s Jenou Malone byly nakonec vystřiženy. Ve hře je údajně i ženský superhrdinský tým Birds of Prey, do něhož patří třeba Black Cannary nebo Huntress, obě jste mohli vidět v seriálovém Arrow. Robbie má smlouvu na další filmy a i když Warneři zatím sólovku pro Harley Quinn nepotvrdili, údajně najali scenáristku, jejíž jméno zatím tají, aby zkusila s projektem pohnout. Teď se nejspíš bude čekat na výsledky Sebevražedného oddílu a pak se uvidí, co dál. Víc Harley v kinech by nám ale rozhodně nevadilo.

--- 

Vytáhni v hospodě: Harley Quinn se poprvé neobjevila v comicsech, ale v animovaném seriálovém Batmanovi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace