Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Koho uvidíme v Battle Angel?


ikona
Mr. Hlad
james cameronrobert rodriguez
Kdo krouží kolem hlavní role ve sci-fi Roberta Rodrigueze a Jamese Camerona?  

Robert Rodriguez nám dal Desperada nebo Od soumraku do úsvitu a za to mu budeme vždycky držet palce. Jeho pokusy za o dětské koniny už jsme víceméně vytěsnili z paměti, v poslední době ale neslaví úspěch ani s filmy pro starší diváky. Druhé Sin City i dvojka Machete propadly. Naštěstí mu hodil lano James Cameron. Tomu nejspíš došlo, že díky milionům Avatarů, které teď chystá, asi nebude mít nikdy čas na svůj další vysněný projekt, a tak adaptaci mangy Battle Angel dohodil právě Rodriguezovi, který ji hodlá poslat do kin pod názvem Alita: Battle Angel a všichni doufají, že by z toho mohla být nová série. Teď je čas shánět herečky. 

 

Hlavní hrdinkou má být mladá žena/cyborg, která si nepamatuje nic ze své minulosti a začne se živit jako lovec lidí. Okolo role momentálně krouží tři mladé herečky. Největší šance má údajně disneyovská hvězdička Zendaya, kterou uvidíme i ve Spider-Manovi. Dál tu je talentovaná Maika Monroe z luxusního The Guest, povedeného hororu Neutečeš a chystaného Den nezávislosti: Nový útok. Třetí kandidátku Rosu Salazar jste mohli vidět ve druhém Labyrintu a byla tam celkem fajn. Žádné hvězdy, ale minimálně dvě herečky (na Zendayu a její disneyovky jsem starý, takže nevím) jsou celkem slušné. Snad bude mít Rodriguez při výběru šťastnou ruku.

--- 

Vytáhni v hospodě: Manga Battle Angel má devět dílů a v roce 1993 vznikl i animovaný seriál. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace