Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co dál se Star Trekem?


ikona
Mr. Hlad
star trek
Vydá se posádka Enterprise na další cestu? A bude u toho zase Justin Lin, nebo si musí studio najít náhradníka?  

J.J. Abrams utekl k Hvězdným válkám a Star Trek po něm přejal Justin Lin. Výsledek jeho snažení uvidíme sice až v létě, ale dá se očekávat pár změn. Lin totiž dostal za úkol ubrat na startrekovských proprietách a atmosféře a udělat z toho víc dobrodružnou jízdu. Autor čtyř dílu Rychle a zběsile by s tím neměl mít problém. Příběh zatím tvůrci tají, ale šeptá se, že se v něm bude řešit důležitost Spojené federace planet a objeví se noví mimozemšťané, kteří budou pekelně nebezpeční a má jim šéfovat Idris Elba. Dá se očekávat, že ani Star Trek Beyond propadák nebude, a tak není žádné překvapení, že Paramounti už se chystají na čtyřku.

 

Studio si registrovalo název Star Trek 4 u ratingové organizace MPAA. Ještě to neznamená, že by čtyřka měla definitivně zelenou, ale je to první krok. Respektive druhý, protože vloni v létě se studiu povedlo uzavřít nové smlouvy s herci a třeba takový Chris Pine by si měl v dalším filmu přijít na sympatických šest mega. Vzhledem k tomu, že v jiných rolích diváky nezajímá, si asi nestěžuje. Je tu ale jeden potenciální problém, Justin Lin má totiž nabídku na jiný projekt. Údajně s ním jednají Warneři, kteří by ho rádi viděli za kamerou u rodinné podívané Space Jam 2, kde budou hrát basket Bugs Bunny a LeBron James. Uvidíme, co se bude dít dál.

--- 

Vytáhni v hospodě: Star Trek se v roce 2017 vrátí i do televize, seriál však nemá mít s filmy nic společného. Že by nová Nová generace? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace