Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Máme Laru Croft!


ikona
Mr. Hlad
alicia vikandertomb raider
Slavnou hrdinku herní série si zahraje jedna z nejzajímavějších mladých hereček současnosti  

Filmový Tomb Raider s Angelinou Jolie už po právu zmizel v propadlišti dějin. Nedávno jsem se pokusil dát mu druhou šanci, ale fakt už se na to moc koukat nedá. Herní série však nedávno změnila svou tvář a z dobrodružné a prsatější variace na Indiana Jonese se stala drsná a hodně atmosférická záležitost, kde se spíš bojuje o holý život než pátrá po tajemstvích minulosti. Pro filmaře je to ideální, dlouho připravovaný restart se tak může vydat úplně jiným směrem než předchozí filmy. Warneři potvrdili, že norský režisér Roar Uthaug má vyprávět úplně první příběh Lary, takže skutečně půjdeme ve stopách herního rebootu. A kdo u toho bude?

 

Není to tak dlouho, co se mluvilo o Daisy Ridley a i ona sama spekulace potvrdila, oficiální nabídku však nikdy nedostala a větší šanci měla údajně Cara Delevingne. Nakonec má však i ona utrum. Novou Larou Croft bude Alicia Vikander a přiznám se, že mi přijde pro tuhle roli naprosto ideální. Je to zatraceně dobrá herečka, čerstvě má doma Oscara, nové Laře je vlastně i dost podobná a to, že si tyká s akcí, předvedla v propadáku Krycí jméno U.N.C.L.E. a letos ji uvidíme v Jasonu Bourneovi. Navíc na rozdíl od Daisy Ridley není uvrtaná do žádné dlouhodobé série, takže se nám neokouká. Tady se casting rozhodně povedl. Tak se snad konečně i brzy dozvíme, kdy Tomb Raider dorazí do kin.

--- 

Vytáhni v hospodě: Alicia Vikander dostala nabídku zahrát si i v Assassin‘s Creed, ale kvůli Bourneovi odmítla. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace