Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine shání herce


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanwolverine
Kdo si to rozdá s Hughem Jackmanem v jeho rozlučce s nejslavnějším mutantem?  

Už za pár týdnů uvidíme X-Men: Apokalypsa, a tak je pomalu čas, aby se Foxové začali zaměřovat na třetího Wolverina. Ten sice ještě nemá ani jméno, ale už delší dobu víme, že ho bude opět režírovat James Mangold, že se objeví Patrick Stewart a jeho Profesor Xavier bude mít celkem důležitou roli, a že se děj přesune do postapokalyptické budoucnosti, která má vycházet z comicsu Starej dobrej Logan. Premiéra se však blíží a Hugh Jackman se s diváky jako Wolverine rozloučí už začátkem března, takže je čas začít nahánět další herce.

 

Jackman s Mangoldem už mají tři nehvězdné, ale rozhodně zajímavé přírůstky. Už před pár dny dostal roli hlavního záporáka talentovaný Boyd Holbrook, kterého jste mohli vidět ve Zmizelé nebo seriálu Narcos. Měl by si zahrát šéfa ochranky jisté mocné společnosti. Nedávno přibyl i Richard E. Grant, profík na magory s britským přízvukem, který si zahrál třeba v Drákulovi. Nafasoval roli jakéhosi šíleného vědce. Fanoušci teoretizují, že by mohlo jít o doktora Abrahama Cornelia, který pomohl Wolverinovy kosti potáhnout adamantiem, ale později mu právě kvůli nezničitelnému kovu šel po krku. A nejnovějším přírůstkem je další Angličan Stephen Merchant, kterého vídáme obvykle spíš v komediích. Těžko říct, jestli se o humor bude starat i tady, nebo si chce vyzkoušet něco vážnějšího. Každopádně žádná velká hvězda, ale rozhodně schopní herci. A to je nakonec vždycky důležitější.

--- 

Vytáhni v hospodě: Šeptá se, že by ve třetím Wolverineovi mohl mít cameo Deadpool. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace