Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ze Star Wars do Prahy?


ikona
Mr. Hlad
daisy ridleystar wars
Daisy Ridley si odskočí k dramatu o holokaustu. A má se odehrávat v našem hlavním městě!  

Dalo se očekávat, že po Síla se probouzí začne mít Hollywood sakra velký zájem o do té doby neznámou Daisy Ridley. Rozhodně si to zaslouží, na plátně předvedla velmi slušný výkon, z rozhovorů působí jako sympatická holka a hraní ji evidentně baví. Příští rok ji uvidíme v osmé epizodě, je vážnou kandidátkou na roli Lary Croft  v adaptaci herního hitu Tomb Raider a objeví se i v dramatu Kolma, které produkuje J.J. Abrams a údajně jde o víc mysteriózní verzi Zápisníků jedné lásky. Nás ale nejvíc bude zajímat její novinka The Lost Wife.

 

Ta se bude odehrávat těsně před druhou světovou válkou a má se točit okolo mladé Lenky, která se zamiluje do Josefa, bratra své kamarádky. První láska ale rychle končí když dorazí náckové. Oba milenci se pak po letech setkávají v New Yorku a doufají, že jim život dal druhou šanci. Mohlo by z toho vylézt solidní drama, pro nás však bude zajímavé především tím, že část s mladými hrdiny se má odehrávat v předválečné Praze. Zatím nikdo nepotvrdil, že by se mělo v Česku i točit, ale bylo byl docela úsměvné, kdyby filmaři hledali filmovou Prahu někde v Bukurešti. Takže bacha, když se budete procházet po Karlově mostě, možná narazíte i na nejnovější žákyni Lukea Skywalkera.

--- 

Vytáhni v hospodě: Rey se objevila na známkách, které v říjnu 2015 vydala britská pošta.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace