Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pátý Vetřelec je pořád na cestě


ikona
KarelR
alienneill blomkampvetřelec
Sigourney Weaver neztrácí naději. 

Jak určitě víte, pátého Vetřelce pohřbil sám Ridley Scott. Dvojka Promethea zmutovala do filmu jménem Alien: Covenant a Ridley nechtěl dva vetřelčí filmy tak blízko u sebe, pročež tomu od Blomkampa nařídil stopku. Na jak dlouho? Chvílemi vypadala definitivně, podle Sigourney Weaver ale projekt nikam nemizí. Jen se prostě odložil.

 

Datum premiéry stále neznáme, prequelový Alien: Covenant ale půjde do kin 3. srpna 2017. A pak by měl Blomkamp konečně dostat peníze na regulérní pětku, v níž se podíváme daleko za Vetřelce: Vzkříšení. Sigourney nadále jásá nad scénářem, který Ripleyovou staví po bok starého desátníka Hickse (Michael Biehn) a sedmadvacetileté Newt. Opravdu tedy půjde o návrat ke Cameronovým Vetřelcům, v němž se zřejmě přistoupí ke klonování a podobným vychytávkám.

Že vám sliby od Sigourney nestačí? OK. Pak tu ale máme Instagram Neilla Blomkampa, na kterém se právě objevil nové concept art s dospělou Newt. Pátý Vetřelec se opatrně drápe z "vývojového pekla". Tak doufejme, že už ho nic neshodí zpátky!

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace