Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude třetí Sherlock?


ikona
Mr. Hlad
robert downey jrsherlock holmes
Vrátí se Robert Downey Jr. jako nejslavnější detektiv všech dob?  

Robert Downey Jr. dorazí už příští čtvrtek v Captain America: Občanská válka a dá si pořádně přes držku se Stevem Rogersem. Nedávno byla potvrzena i jeho účast ve Spider-Man: Homecoming, ale to že se vrátí v klasické ironmanovce, je prakticky nereálné. Downey se však o práci nejspíš bát nemusí a teď to vypadá, že se konečně vrátí ke své další sérii. Oba díly Sherlocka Holmese, v nichž se sešel s Judem Law a za kamerou stál Guy Ritchie, byly velmi fajn a vydělaly slušné peníze, ale Hra stínů je už pět let stará a chvilku to vypadalo, že na ambiciózní sérii se zapomnělo, Ritchie i Downey měli plné ruce práce jinde. Sherlock se však vrátí.

 

Podle Downeyho se pokusí s trojkou pohnout ještě letos a i když je prý utahaný jako zvíře, na tohle si rád čas udělá. Scénář před časem napsal Drew Pearce, který má na kontě třetího Iron Mana, a teď ho dolaďuje James Coyne. Počítá se samozřejmě s tím, že před kameru by se krom Downeyho vrátil i Jude Law, všichni si ale chtějí počkat na kvalitní scénář. Problém však může být s režisérem. Guy Ritchie dodělává fantasy Knights of the Roundtable: King Arthur s Charliem Hunnamem a údajně by mělo jít o první díl šestidílné ságy. Jak tam narve Holmese, to fakt netušíme. Rozhodně je ale fajn, že na tuhle sérii Hollywood nezapomněl.

--- 

Vytáhni v hospodě: Okolo role Watsona se motali i Sam Worthington nebo Colin Farrell. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace