Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #346 o Hře o trůny a Vinylu


ikona
KarelR
víkendový výplach
Připravte se na Hru o trůny a mrkněte na pokec J. J. Abramse s Chrisem Rockem. 

Lehce pošmourný výplach.

Pokec týdne

J. J. Abrams, Chris Rock a 74 minut dlouhý pokec o Star Wars, filmovém byznysu a kupě dalších věcí. Klidně takových panelů uneseme víc.

Upřímný trailer týdne

Do Batman vs. Superman se pánové ze Screen Junkies ještě obout nemůžou a Muže v oceli už sestřelili, takže si udělali čas na pár facek pro Superman se vrací.

 

Druhý upřímný trailer týdne

Kniha džunglí je nefalšovaná animovaná klasika. Když se na ní ale podíváte trochu jinou optikou, hned vypadá fakt divně.

 

Terapie týdne

Ryan Gosling a Russell Crowe se chystají na premiéru Správných chlapů a prý to mezi nimi trochu "vře", tak zkusili párovou terapii.

 

Odkazy týdne

Superhrdinské filmy bývalý plné easter eggů, některý jsou ale méně očividné než jiné. Tady máte desítku tak nenápadných, že jste je možná přehlédli.

Rekap týdne

Už dnes v noci startuje šestá série Hry o trůny a pokud si dokonale nepamatujete tu pátou, tady si můžete rychle připomenout to nejdůležitější.

 

Prodavačka týdne

Maisie Williams se v rámci propagace Hry o trůny vydávala za obyčejnou prodavačku v hračkářství a docela se u toho bavila.

 

Písničky týdne

Pokud jste krapet propadli seriálu Vinyl (nebo alespoň jeho hudbě), možná vás bude zajímat Youtube kanál, na kterém najdete snad všechny písničky, které v něm zazněly.

 

Znělka týdne

Sebevražedný oddíl ve stylu Přátel? Ano, byla to jen otázka času...

Duel týdne

Minulý víkend se vás Mr. Hlad ptal na nejlepší roli Emmy Watson (mimo Hermiony). Vítězství urvala Sam ze skvělého dramatu Charlieho malá tajemství.

Tentokrát zabruslíme k seriálům. Na HBO právě skončila první série Vinylu a startuje další Hry o trůny, tak si pojďme zavzpomínat na to nej od téhle kabelovky. Duelová otázka zní: Jaké tři seriály od HBO máte nejradši? Ano, tři... řešit jenom Bratrstvo neohrožených by byla nuda.

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace