Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Peklo za mřížemi?


ikona
Mr. Hlad
s. craig zahler
Režisér kruťárny Bone Tomahawk vymění ve své novince kanibaly za nejdrsnější kriminálníky 

Jedním z největších filmových překvapení loňského roku byl brutální western Bone Tomahawk. Kurt Russell, Matthew Fox, Patrick Wilson a Richard Jekins se v něm vydali hledat mladou ženu, kterou unesli kanibalští indiáni. Bylo to atmosférické, mrazivé, neskutečně brutální a skvělé. Debutující S. Craig Zahler měl sice občas trošku problém s tempem, které bylo možná až příliš pomalé, ale rozhodně zanechal dostatečně dobrý dojem na to, abychom byli zvědaví na jeho další kousek. A ten už je na cestě.

 

Půjde o drsný thriller Brawl on Cell 99 a jeho hlavním hrdinou bude bývalý boxer, jehož kariéra šla ke dnu a opustila ho i rodina. Začal se živit jako kurýr pro drogového dealera, ale policie ho dostala a teď skončil v kriminále. A tady ho okolností donutí dělat věci, které otřesou i těmi nejzkušenějšími mukly. Jo, asi to zase bude pěkně drsné. Hlavní roli ulovil Vince Vaughn. To sice možná žádné nadšení nevzbudí, ale v druhé řadě Temného případu byl hodně dobrý, letos ho uvidíme ve válečném kousku Mela Gibsona Hacksaw Ridge a vypadá to, že s útěkem od komedií k vážnějším rolím to myslí vážně. A se svou figurou a tréninkem (byl prý viděn v posilovně, kde na něj dohlížela legenda Jiu-Jitsu Lyoto Machida) by mohl předvést zajímavé věci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace