Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kauza: "Divná hlava" :)


ikona
imf
X-Men 3
 

Člověk není pár desítek hodin na internetu a hned něco zaspí. V tomhle případě se jedná o nejnovější klip ze třetích X-Menů, který Hugh "Wolverine" Jackman prezentoval při pokecu u Jaye Lena. Stáhnout si ho můžete zde, případně běžte na YouTube, abyste našemu uživateli st39.6 nezrušili trafficem hosting. ;) Ve scéně z bojiště se Wolverineovi podaří zlikvidovat Sentinela, což jenom potvrzuje domněnky, které jsme vyslovovali ve starších novinkách (ano, dělá nám hodně dobře, když se trefíme ;). Na Ratnera se v diskuzi ihned sesypala vlna kritiky, která většinou útočí na to, že scéna je příliš směšná až sebeparodická a že to teda Brett finálně podělal a dostane "granát". :) Možná by ale neškodilo se podívat téhle scéně na zoubek.

Předně musím říct, že jakkoliv mi scéna přišla silně "přehnaná", zároveň jsem se velice pobavil. A nejde jenom o hlášku o posledním cigáru... vyhození Wolverinea do vzdušného prostoru bylo fajn, překvapivě se mi líbí i Stormina trademarková hurikán otočka a to s tou hlavou... možná to mohlo být provedené dramatičtěji, ale podobně megalomanská scéna prostě chtě nechtě předznamenává velké věci. Pak jsem si ale začal skládat dohromady detaily a přišlo mi, že je třeba některým čtenářům rozsvítit v hlavách, než Ratnera pošlou do háje.

Scéna se totiž odehrává v tzv. Danger Room, nebo-li výcvikové místnosti, ve které se mladí mutanti učí zvládat krizové situace (typu jede proti vám tank... co uděláte? ;). Evidentně se má jednat o vtipnou vsuvku. Mladí mutanti nezvládnou psychický tlak bitvy a Wolverine si prostě přicházejícího Sentinela "vychutná". Ratner navíc v jednom z předchozích rozhovorů naznačil, že Sentinely do filmu vpravil dost nenásilně, takže je velmi pravděpodobné, že jinde než v téhle nadsázkové scéně se megaroboti neobjeví. A navíc... mě se ta hlava vážně líbí. :)

Buďte stateční a třeba v diskuzi přiznejte, že se vám díky těm novým informacím bude trochu líp spát.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (60)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace