Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí další Jurský svět?


ikona
Mr. Hlad
jurassic world
Dinosauři se vrátí, ale Colin Trevorrow u toho nebude. Náhrada je však víc než zajímavá.  

Loňský Jurský svět byl jedním z největších filmových překvapení. Nejen že se tvůrcům povedlo oživit legendární filmovou značku z devadesátých let, ale hlavně natočili dobrý film pro celou rodinu a vydělali takové peníze, které si nejspíš ve studiu před premiérou nedovedl nikdo představit. Už po prvním víkendu bylo jasné, že se dočkáme pokračování. V něm bychom se měli dostat mimo ostrov a scénář se má údajně točit okolo vztahu lidí a dinosaurů a prý se můžeme těšit na blbnutí s genetikou a díky tomu i na spoustu úplně nových potvor. Už u toho však nebude Colin Trevorrow. Režisér minulého filmu teď kutí deváté Star Wars a o dinosaury se bude muset postarat někdo jiný.

 

V jeho stopách nakonec půjde španělský režisér J. A. Bayona. Ten se představil velmi slušným duchařským hororem Sirotčinec, ale do světa velkých filmů pronikl s katastrofickým a strhujícím Nic nás nerozdělí, kde Naomi Watts a Ewan McGregor bojovali spolu se svými dětmi o život po úderu tsunami. Na podzim do kin dorazí Bayonovo skvěle vypadající fantasy drama Volání netvora a dlouho se točil i okolo pokračování Světové války Z. Právě kvůli ní nabídku na dvojku Jurského světa vloni na podzim odmítl. Neměl čas, ale v lednu se na zombíky vykašlal, takže měl volno. A studio o něj evidentně stálo, když na něj bylo ochotné čekat přes půl roku. Scénář momentálně píše Colin Trevorrow s Derekem Connollym a s premiérou se počítá na léto 2018.

--- 

Vytáhni v hospodě: Bayona je fanoušek F. C. Barcelona.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace