Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Spider-Man má název


ikona
KarelR
captain america: civil warmarvelspider-man
Jak se poprvé setká s Tonym Starkem? 

6. července 2017 v kinech hledejte film nazvaný Spider-Man: Homecoming. Sony tenhle název unikl už před týdnem, teď byl ale oficiálně potvrzen a navrch jsme dostali i logo.

 

Co nám podtitul Homecoming prozrazuje o příběhu? V podstatě nic zásadního, hlavně dál pracuje se Spideyho středoškolským věkem a příchodem do marveláckého vesmíru. První zvěsti nicméně staví do role záporáka okřídleného inženýra Vulturea, jehož chtěl už Sam Raimi do čtyřky s Tobeym Maguirem. To je ale vážně jen šepot, nad kterým Kevin Feige mávnul rukou.

Spideryho oznámení na CinemaConu přesto nebylo jen suchou prezentací. Na konci se totiž pustila scéna z Občanské války, ve které (POSLEDNÍ ŠANCE UTÉCT PŘED SPOILERY) Peter Parker přijde domů a najde tam tetičku May (Marisa Tomei) s Tonym Starkem. Tony Peterovi jasně naznačí, že zná jeho tajnou identitu, a následně jeho opatrovatelce nakecá, že Peter právě začal pracovat pro Stark Industries. Ještě předtím ale stihne okomentovat její půvaby ("Těžko uvěřit, že je něčí teta."), čímž potvrzuje, že Marvelu tenhle drobný detail neuniknul.

 

Toma Hollanda i Marisu Tomei tedy uvidíme 5. května v Občanské válce a o dva roky později se objeví v osmdesátkově laděné středoškolské komedii od Jona Wattse (Cop Car). Půjde o film od Sony? Anebo od Marvelu? Feige tvrdí, že leží kreativní rozhodnutí na jejich straně a Sony "pouze" platí a schvaluje hotový produkt. Doufejme tedy, že bude tohle partnerství fungovat a že postavy z Avengers nebudou ve Spideyho sólovce působit rušivě.

---

Vytáhni v hospodě: Ačkoliv se Marvel kasal, že se s celovečerákem Inhumans nic neděje, Feige pomalu naznačuje další odsun. Rozepře s televizní větví, která Inhumans vaří v Agents of S.H.I.E.L.D., tak zřejmě nebude úplně smyšlená...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace