Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Duben 2016


ikona
KarelR
blu-raydvd
Praktické triky vs. digitální peklo. 

Star Wars, Star Wars a zase Star Wars. Duben se točil okolo vydání třetího nejvýdělečnějšího filmu všech dob, jeho konkurence ale nebyla vůbec špatná. Dorazily totiž hned tři solidní novinky - jedna s Tomem Hanksem, jedna s Drew Barrymore a jedna s Chrisem Hemsworthem.

 

Most špiónů
Vyšlo: 6. dubna 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Nejlepší Spielberg od… Mnichova? Most špiónů sice urval jediného Oscara, moc lidí to ale netrápí. Hlavně že nám filmařská legenda dodala brilantní drama, ve kterém si Tom Hanks střihnul dalšího dobráka od kosti. Atmosféra na jedničku, herci bez přešlapu, finále má i přes svojí komornost ohromné grády... takhle se točí retro za 40 mega! (9/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Star Wars: Síla se probouzí
Vyšlo: 20. dubna 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Blu-ray recenze nových Star Wars rozpoutala slušnou bouřku. Minimálně na MovieZone se fanoušci prostě neshodnou, jestli je Kylo Ren vítaně originální nebo těžce tragický padouch, a samotný film je na tom chvílemi podobně. Dostali jsme vynikající pokračování slavné hexalogie? Anebo dorazil jen nevýrazný remake Epizody IV? Já jsem rozhodně v táboře číslo jedna, Abrams mě totiž strhnul ohromně dynamickým, zábavným a sympaticky obsazeným pokračováním galaktické ságy. Až na pár detailů netuším, jak to šlo udělat lépe. Takže oba palce hore a ať už je tu Johnsonova Epizoda VIII! (9/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Už teď mi chybíš
Vyšlo: 29. dubna 2016
Cena: 268 Kč (DVD)

Ubrečených filmů o tom, že někdo pomalu umírá, jsme v posledních letech vyfasovali hned několik. Jak se povedl ten nejnovější? Pár lidí Už teď mi chybíš cynicky odstřelilo, já jsem ale dostal sebevědomé drama s překvapivě dobrými postavami a silným závěrem. Hlavně Toni Collette si zase dává koncert a potěší, že její hrdinka automaticky není sympatická chudinka. Takhle je totiž její trápení o řád zajímavější, i když může spoustu lidí akorát rozčilovat. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

V srdci moře
Vyšlo: 6. dubna 2016
Cena: 358 Kč (DVD), 538 Kč (Blu-ray), 628 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray)

Ty triky. Ty triky jsou prostě tragédie! V srdci moře je celkem povedená dobrodružná podívaná, které podráží nohy útrapná digitální pozadí. Nechápu, jak k tomu (obzvlášť po Rivalech) mohlo dojít, Ron Howard ale brutálně ustřelil a vyrobil Hemsworthovi další propadák. Ono to přitom není nějak blbě zahrané nebo napsané. Když má ale člověk v hlavě Master & Commander, nemůže se s touhle velrybářskou odyseou vyhrabat výš než k lehkému nadprůměru. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v dubnu vyšlo: Boj o Hedvábnou stezku, Gangster Ka: Afričan, Krampus: Táhni k čertu, Love & Mercy, MI-5: Vyšší dobro, Padesátka, Poslední přežije, Tah pěšcem, Trable o Vánocích, Zbrusu nový zákon

Nashle u květnového přehledu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (9)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace