Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak se bude jmenovat nový Spider-Man?


ikona
Mr. Hlad
marvelspider-man
Marvelu možná utekl název Spideyho sólovky. A naznačuje i zajímavé věci o zápletce.  

Nového Spider-Mana, kterého si zahraje Tom Holland, uvidíme už za pár týdnů v Captain America: Občanská válka, dá se ale předpokládat, že půjde víceméně jen o cameo, ačkoliv by se údajně mohla objevit i Marisa Tomei, která má hrát tetičku May. Tenhle film však rozhodně nebude o Spideym ale o tom, kam až může vést výměna názorů Tonyho Starka a Steva Rogerse. Sólovka Spideyho dorazí v červenci 2017 a zatím víme víceméně jen to, že ji bude točit Jon Watts a krom Hollanda a Tomei se tu objeví i disneyovská hvězdička Zendaya.

 

Podle BBC si však Sony registrovalo doménu SpiderManHomecomingTheMovie.com. Ta sice zatím nefunguje, ale naznačuje, že Spideyho sólovka by mohla mít podtitul právě Homecoming. Na jednu stranu může jít o pomrknutí v tom smyslu, že se Peter Parker vrací k Marvelu, dost možná to je ale složitější. Homecoming je totiž spider-manovský příběh z osmdesátých let, v němž se poprvé objevil černý oblek, ze kterého se později stal Venom a v němž se mihli i Iron Man, Thor nebo Captain America. Marvelovský Kevin Feige nedávno potvrdil, že smlouva se Sony počítá i s tím, že ve spider-manovských filmech budou mít menší výstupy další superhrdinové, takže by to celé dávalo celkem smysl. Ale studio samozřejmě zatím nic nepotvrdilo, takže se pořád pohybujeme v oblasti „možná, asi, pravděpodobně, uvidíme“. Ale smysl to celkem dává, ne?

--- 

Vytáhni v hospodě: Vincent D'Onofrio z Daredevila projevil zájem objevit se jako Wilson Fisk čili Kingpin i ve Spider-Manovi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace