Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude druhý John Wick?


ikona
Mr. Hlad
john wickkeanu reeves
Kde se bude zabíjet tentokrát? A kvůli komu?  

John Wick byl jedním z nejpříjemnějších filmových překvapení poslední doby. Levný akční film, který natočila dvojice kaskadérů, neměl velký rozpočet a mohl se spoléhat jen na vyhaslé hvězdy. Opět se ale ukázalo, že když jsou za kormidlem lidé, kteří mají nápady a nikdo jim do toho nekecá, může z toho vylézt nářez. Wick slavil úspěch u kritiky i u diváků a díky němu se zase začalo mluvit i o Keanu Reevesovi. O tom, že se chystá dvojka a že se bude točit kolem minulosti bývalého nájemného zabijáka, víme už celkem dlouho. A teď už víme konečně i víc.

 

John Wick pomstil svého psa a je v důchodu. Pro zabijáky ale důchod není nikdy definitivní a i tohle je ten případ. Wick totiž musí odjet do Říma, kde se jeho starý kamarád a kolega z branže pokouší ovládnout organizaci zabijáků. Celkem by se mu u toho šikla pomoc, a protože mu Wick hodně dluží, „ne“ nepřipadá v úvahu. V Římě se ale sešli ti nejlepší vrazi na světě, takže je jasné, že se John zase zapotí. O tom, kdo by v John Wick: Chapter Two měl být tím kámošem nikdo mluvit nechce. V úvahu ale připadá Ian McShane, který se s Wickem evidentně dost zná a v zabijácké hierarchii evidentně není žádná nula bez ambicí, nebo někdo z nováčků. Mezi těmi se objeví třeba Peter Stormare nebo Laurence Fishburne a osobně bych si vsadil na "Morphea", jeho účast si totiž přímo říká o matrixovské pomrkávání. Každopádně za záporáky by měl kopat Common, jenž dostal roli zabijáka, který kryje záda mocné gangsterce - a tu by si měla zahrát Ruby Rose. S premiérou druhé Wicka se každopádně počítá na příští rok a těšíme se jak sviňa.

--- 

Vytáhni v hospodě: Režisér Chad Stahelski byl původně kaskadér. Dělal i na Matrixech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace