Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #342 o Batmanovi se Supermanem


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Je Affleck lepší Batman, nebo Superman? Proč dojde k marvelovské Občanské válce? A proč představitel Bruce Wayna skoro brečí při rozhovoru? 

Zcela seriózní Výplach

DC týdne
Marvel do toho šlápne s kampaní na třetího Captaina Americku asi už velmi brzy, ale teď filmový a comicsový svět žije střetem Batmana se Supermanem. Filmový DC Universe není zatím zdaleka tak bohatý jako ten marvelovský, ale určitě stojí za to si připomenout, co nabízí. Je v tom sice trochu bordel, protože tu máme dva Supermany, ale vy se nějak zorientujete...

Druhá šance
Ryan Reynolds letos dokázal, že lze vstoupit dvakrát do stejné řeky. Po nepovedeném Green Lanternovi si napravil pověst Dedpoolem a rádi mu za něj odpustíme i třetího Baldea nebo RIPD. Ben Affleck mířil výš a stal se z něj rovnou Bruce Wayne. Bohužel Batman v Superman se úplně nepovedlo a Affleck z toho evidentně radost nemá. Vzpomínky na Daredevila jsou totiž ještě pořád evidentně hodně bolavé.

 

Srovnání týdne
Názory, že sedmé Star Wars jsou až příliš podobné Nové naději, jsou slyšet už od premiéry. Osobně s tím nemám problém a vlastně mi to vyhovuje. Abrams ukázal, že filmový vesmír zná a respektuje jeho pravidla a předvedl fanouškům, že ví, jak jim dát to, co chtějí. Velké změny a šokující zvraty očekávám až příště. Každopádně Síla se probouzí se povedla natolik, že fakt nemám potřebu to řešit. Ani po tomhle videu.

 

Triky týdne
Robert Zemeckis je zatraceně dobrý režisér, ale taky velký experimentátor. Jeho pokusy s animáky v podobě Beowulfa nebo Polárního expresu nevyšly a ukázalo se, že šlo o slepou větev, ale když se dnes podíváte na Forresta Gumpa a vidíte scény, kdy se Tom Hanks setkává s mrtvými prezidenty nebo se motá kolem velkých historických událostí, donutí vás to trochu zapřemýšlet, jak to vlastně Zemeckis dělal. S triky se vyblbnul i ve svém posledním kousku a ačkoliv Muž na laně v kinech propadl, za pozornost rozhodně stojí.

 

Affleck týdne
Ben Affleck je Batman. Byl ale i Superman, i když to nejspíš většina z vás asi neví. Zahrál si totiž v retro krimi Hollywoodland, kde Adrien Brody zjišťoval, jak to bylo se sebevraždou George Reevese – představitele seriálového Supermana. Affleck tu byl překvapivě docela fajn. A mimochodem, objevila se tu i Diane Lane, matka Clarka Kenta. Kruh se uzavřel

 

Civil War týdne
Captain America a Iron Man si rozbijí držku už za pár týdnů, jak se ale stalo, že se dva Avengeři postaví proti sobě? Staří kámoši, parťáci i spolubojovníci mají zkrátka trochu jiné názory na to, jaká by měla být budoucnost superhrdinů. Neshody ovšem nezačaly ze dne na den. Tohle video vám ukáže, co vlastně vedlo to k tomu, co uvidíme v Občanské válce. Jo a bacha na spoilery, které jsou nejen filmové, ale i seriálové.

Boty týdne
Druhý návrat do budoucnosti ukázal rok 2016 trošku jiný, než máme dnes, ale všechno bude. Nebo minimálně boty. Samozavacovací tenisky Nike se měly objevit už letos na jaře, ale zatím si je mohlo vyzkoušet jen pár vyvolených. Včetně Michaela J. Foxe. Každopádně vypadá to, že se jich opravu už brzy dočkáme, máme tu totiž teaser.

 

Animák týdne
Pacific Rim se nakonec dočká druhého dílu, což je fajn. Velká řežba robotů a gigantických monster si zaslouží sequel a i když fanoušků asi není takové množství, v jaké studio doufalo, jsou o to věrnější. A občas i kreativní. Pacific Rim je vlastně velkou poctou japonských anime a monster filmům a i když to není žádná adaptace slavné značky, evidentně by klidně být mohla.

 

Plakát týdne
Pixarovka V hlavě nám ukázala, že v mozku každého člověka žijí veselí, smutní, naštvaní, vyděšení a další hrdinové, díky kterým jsme takoví, jací jsme. Kdo ale bydli v hlavě prvotřídních magorů z Gotham City, kteří mají doživotně předplacené lůžku v arkhamském blázinci?

 

Duel týdne
Ted se vás minule ptal na nejoblíbenější roli Bena Afflecka. Líbil se vám ve filmech Město, Zmizelá, ale třeba i v Dobrém Willu Huntingovi.

 

Dnes se podíváme na režiséra Zacka Snydera, který  má na kontě pár hitů, ale i pár zklamání. Spíš než na cokoliv jiného spoléhá na svoje hodně osobité vizuální cítění, takže by nás zajímalo, jaký film byste od Zacka Snydera chtěli vidět. Nápady pište do předmětu a v textu se rozkecejte a máte široké pole působnosti, můžete být konkrétní, můžete nahazovat žánry... je to na vás.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (34)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace