Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Láska, válka a monstra?


ikona
Mr. Hlad
guillermo del toropacific rim
Režisér Hellboye a Faunova labyrintu chystá neobvyklý žánrový mix a možná zase po delší době i hodně zajímavý film 

Guillerma del Tora mám jako režiséra hodně rád, ale i jako fanda musím uznat, že jeho schopnost vytáhnout každý měsíc nový projekt, na který láká, je celkem otravná. Filmů, které natočil, je mnohem méně než těch, které sliboval. Jeho Tarzana, V horách šílenství, dvojku Pacific Rim nebo Fantastickou cestu jsme nikdy neviděli a otázka je, jestli uvidíme. Teď slibuje další kousek. Ten zatím nemá žádné jméno a objevit by se v něm měly Sally Hawkins a nově možná i oscarová Octavia Spencer.

 

Zápletku jako takovou zatím del Toro tají, ale pár věcí naznačil. Ale moudří z nich nejsme. Mělo by jít o romantický film, který se odehrává během studené války. Jo a částečně to celé bude nadpřirozené. Co si pod tím máme představit, to fakt netuším, na druhou stranu když del Toro kombinoval válku a nadpřirozeno, vzešly z toho jeho nejlepší filmy jako Faunův labyrint a Ďáblova páteř. Po průšvihu s Pacific Rim a komerčním neúspěchu Purpurového vrchu se nejspíš del Toro musí vrátit k menším projektům, ale zrovna v jeho případě by to mohlo být k dobru věci.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace