Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Březen 2016


ikona
KarelR
blu-raydvd
Dožeňte nenápadné podzimní pecky! 

V březnu se na domácím trhu sešly hned čtyři vynikající filmy. Někdo vám možná bude tvrdit, že je Fakjů pane učiteli 2 kokotina, Steve Jobs přeceněné divadýlko a Ztraceni v Mnichově namachrovaná pseudozmatenost. Ale tomu samozřejmě nevěřte...

 

Fakjů pane učiteli 2
Vyšlo: 23. března 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Zekiho parta je zpátky a je stejně zábavná jako poprvé. Tentokrát se němečtí výrostci vydávají do Thajska, aby tam dělali stejný bordel jako doma, přičemž se zapletou do spousty úplně debilních šlamastyk. Čeká vás tedy prudce inteligentní humor? Kdepak. Pokud ale máte chuť na něco hrubozrnného a správně pitomého, neměli byste s dvojkou Fakjů pane učiteli šlápnout vedle. (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Sicario: Nájemný vrah
Vyšlo: 16. března 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Atmosférické lahůdce Sicario na 10. narozeninách MovieZone konkurovali Star Trek a Kingsmani. A s klidem obstála, což je pro dvouhodinové drama o drogové válce výborná vizitka. Denis Villeneuve do člověka sice nenapere spoustu akce, to ale neznamená, že by jeho film nebyl zatraceně napínavý a nedošlo v něm na pár krvavých potyček. První housle tu nicméně nehrají šokující momenty, nýbrž hutný příběh o pomstě, z jehož směřování se budete oklepávat ještě pár hodin po projekci. Holt krásná žánrová práce. Ať už je tu Villeneuveova dvojka Blade Runnera! (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Steve Jobs
Vyšlo: 23. března 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Jeden z nejlepších filmů podzimu bohužel zapadl a mnoho lidí mu ani nedalo šanci. Snad si tedy najde publikum na modrých discích, jedná se totiž o brilantní divadelní konverzačku, v níž září všichni přítomní. Fassbender, Daniels, Rogen, Kate Winslet... ti všichni "sorkinují" jako o život a režírující Boyle se jim neplete do cesty, výsledkem je tak vyčerpávající debatní odysea, v níž tluče fenomenální rodičovské srdíčko. Právoplatný nástupce Social Network je konečně tady! (9/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Ztraceni v Mnichově
Vyšlo: 30. března 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

"Velmi suverénní film v názorech i jejich převedení na plátno. Co do řemesla nejlepší tuzemský snímek minimálně od Hořícího keře a z hlediska nápadů ještě déle. Zelenka přináší uklidnění pro každého, kdo lká nad nekvalitou našich filmů. Palec hore!" Tak pravil Rimsy a není důvod mu nevěřit! (9/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v březnu vyšlo: 33 životů, American Ultra, Black Mass: Špinavá hra, Dokonalý šéf, Hodný dinosaurus, Hunger Games: Síla vzdoru 2. část, Husí kůže, Legendy zločinu, Nemilorsdní, Otcové a dcery, Snoopy a Charlie Brown: Peanuts ve filmu, Spectre, Viktor Frankenstein, Vítězství je naše

Nashle u dubnového přehledu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace