Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

5 nejgeekovštějších momentů z traileru Kapitána Ameriky 3


ikona
KarelR
captain america: civil warmarvelspider-man
Co mělo zastínit nástup Spider-Mana? 

Celý internet teď řeší nového Spider-Mana. Kostým, obsazení, oči... klasika. Jako by ty dvě minuty, které vedly k jeho odhalení, skoro neexistovaly, a přitom jsou protkané hned několika hodně zajímavými momenty. Ano, když říkám zajímavými, většinou to znamená "wow, konečně zase natočili něco z comicsů". Tak si to pojďme v rychlosti proběhnout, hlavně scéna s Ant-Manem totiž zahřála nejedno fandovské srdíčko.

1)  Black Panther skáče na Buckyho motorku

Začneme ale u Black Panthera, kterého Marvel stále moc nerozehrává. T'Challa ve filmu půjde po Buckym, takže to zřejmě bude osobní, víc ale nevíme. Tedy alespoň oficiálně, nosných teorií o jeho misi je pochopitelně celá řada. Bude nakonec relevantní ta s jeho otcem? Anebo nějaká jiná? Ať už to dopadne tak nebo onak, párání motorky vibraniovými drápy je super.

 

2) Krocení Visiona

Vztah Visiona a Scarlet Witch byl naťuknutý už na konci druhých Avengers. Purpurový android tam létal po Sokovii s Wandou v náručí, v Občanské válce pak určitě dojde k prohloubení jejich vztahu. Proč k sobě tihle dva budou mít blízko? Na vině je zejména žlutý infinity stone, který dal Wandě její schopnosti a nyní z něj čerpá sílu Vision. Takové spojení holt nelze ignorovat, i když se před případnou romantikou (v comicsu to tihle dva dotáhli hodně daleko) dočkáme menších rozbrojů. To je "bohužel" daň za to, že je Vision tým Tony a Wanda tým Steve.

 

 

 

3) Ant-Man letí na šípu

Víceméně od oznámení Ant-Mana se čekalo na to, až spojí síly s Hawkeyem a proletí se na jeho šípu. Tenhle klasický moment se dočkal řady poct a objevil se i v animovaném seriálu, no a teď si ho konečně dáme naživo. Kdo díky tomuhle fíglu dostane po tlamě? Vypadá to na Tonyho, tak doufejme, že Paul Rudd dodá i nějakou solidní hlášku.

 

 

 

4) Kapitánova vytrvalost

"I can do this all day" je asi nejvýraznější hláška z prvního Kapitána Ameriky. Film skrz ní tehdy demonstroval Steveovu nezlomnost a ve finále došlo na repete s Red Skullem, stejné péče se pak očividně dočká i Tony. Je ale Kapitán tentokrát v právu? Kdo ví. Režiséři slibují rozdělení diváků na dva tábory, a jelikož je v comicsech (a trailerech) celý konflikt spíš Steveova vina, možná bude mít jeho třetí machrování krapet hořkou příchuť.

 

 

 

5) Nástup Spider-Mana

A jsme u zlatého hřebu traileru, alespoň co se týče množství ohlasů. Debut nového Spider-Mana má nápad i styl, návrat ke klasickému obleku se ale chválí celkem sporadicky. Za mě je inspirace Ditkem a Romitou naprosto v pořádku, na druhou stranu ale chápu, že potěší spíš pamětníky. Jen ty přimhouřené oči (od Tonyho?) jsou trochu moc. Snad se tenhle drobný detail ještě nějak doladí.

 

 

 

Co v novém traileru nejvíc potěšilo vás? Dejte vědět v diskuzi!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (57)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace