Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reynolds chrání zabijáka


ikona
Mr. Hlad
ryan reynolds
Ryan Reynolds chystá akční jízdu se spoustu hereckých hvězd. A má potíže s režisérem.  

Před pár měsíci byl Ryan Reynolds považován za box office poison a rozhodně se nedalo říct, že by jeho jméno bylo zárukou úspěchu u diváků, spíš naopak. Deadpool ale všechno změnil, a tak se teď mnohem víc mluví i o Reynoldsových dalších projektech. Jedním z nich je i akční thriller Hitman's Bodyguard, který už se nějakou dobu kutí a bude se točit okolo nájemného vraha, jenž se rozhodne předat těm hodným důkazy, které by jeho šéfy poslaly na dlouho do kriminálu. Ti se o tom ale dozví a chtějí zabijáka odstranit, jejich bývalý zaměstnanec tak musí spojit síly s agentem Reynoldsem, jehož úkolem je udržet cenného svědka naživu za každou cenu. I když si ještě nedávno šli oba po krku.

 

Casting je víc než zajímavý, krom Reynoldse dorazí Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Salma Hayek nebo kráska z Bohů Egypta Elodie Yung. Jen to teď začalo být komplikované u režisérů. Původně se měl za kameru postavit Jeff Wadlow, tvůrce druhého Kick-Ass a solidního Nikdy to nevzdávej. Okolo Hitman's Bodyguard se motal prý celkem dlouho, teď má však smůlu. Netflix ho totiž odvolal k dokončovacím pracím jeho akční komedie s Kevinem Jamesem The True Memoirs of an International Assassin. Měsíc před začátkem natáčení má tak Hitman's Bodyguard problém. Ale rychle ho vyřešilo. Místo Wadlowa bude režírovat Patric Hughes zodpovědný za třetí Postradatelné a vynikající Red Hill: Krvavý zapadákov. Doufejme, že jeho novinka bude mít blíž k tomu druhému zmíněnému filmu.

--- 

Vytáhni v hospodě: Hughes měl točit i remake akčního nářezu The Raid, ale vypadá to, že film dostal stopku. Potvrdil to i Frank Grillo, který měl mít jednu z hlavních rolí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace