Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #338 o Batmanovi se Supermanem


ikona
Mr. Hlad
Fandí lidi víc Supermanovi, nebo Batmanovi? Kterou další sérii by měl zachránit J.J. Abrams? A co mají společného Sebevražedný oddíl a Strážci Galaxie?  

Poslední únorový výplach

Mash-Up týdne
Strážce Galaxie jsme tu měli předloni a dvojka dorazí za rok. Letos se v létě o comicsovou týmovku postarají magoři a likvidátoři ze Sebevražedného oddílu. Krom toho, že nafasujeme dva týmy hrdinů, jejichž členové vlastně moc hrdinové nejsou, toho ale tyhle dvě party moc společného nemají. Přitom to ale vypadá, že by mít mohli.

Režisérky týdne
V Hollywoodu teď před Oscary sice protestují hlavně černoši, ale občas se ozvou i ženy. Faktem zůstává, že za kamerou je pořád mnohem víc mužů než žen. Proč to tak je, to ať posoudí někdo jiný, kvalitních režisérek by se však našlo dost. Kathryn Bigelow, Sofia Coppola, Jane Campion a spousta dalších. A točit umí, což dokazuje i tahle dvacítka filmů.

 

Figurky týdne
Hvězdné války se odehrávají ve vesmíru a na divných planetách. To ví i člověk, který na filmy kouká podobně často jako já chodím na festivaly finské alternativní poezie. Nemuselo by to ale tak být a Luke Skywalker a Han Solo by to mohli evidentně rozjet i na divokém západě.

 

Triky týdne
Moderní hrané verze pohádek celkem frčí. Zloba s Angelinou Jolie byla hit, hraná Popelka se taky povedla a vydělala slušné peníze brzy nás čeká Kráska a zvíře s Emmou Watson a chystá se i hraná Mulan. My se ale vrátíme ještě k té Popelce, která Kennethu Branaghovi sedla výrazně víc než třeba Jack Ryan. A jak si pohrál s triky, se teď můžete podívat tady.

 

Superhrdinové týdne
Batman se Supermanem si rozbijí držky už za pár týdnů a většina světa si už nejspíš ujasnila, komu bude fandit. My hodláme držet palce Batfleckovi a evidentně nejsme sami. Ben Affleck, Jesse Eisenberg, Henry Cavill a web Omaze se rozhodli vybrat peníze pro charitu a pár šťastlivců se díky tom podívá i na světovou premiéru. Cavill se při té příležitosti rozhodl zjistit, komu fandí děcka a ze všech jejich odpovědí rozhodně radost neměl.

 

Prequel týdne
Návrat do budoucnosti je klasika, která má fanoušky napříč generacemi. Marty s doktorem Brown se už asi nevrátí, a tak se ke slovu dostávají fanoušci. Sequel nikdo nekutí a možná to je dobře, ale tenhle trailer na neexistující prequel 1,21 Gigawatts naznačuje, že prostor pro další příběhy tu určitě je.

Hra o trůny týdne
Hra o trůny je seriál, který ukazuje, že politika je pěkně drsná hra a může v ní jít i o krk. Dnes to neplatí, alespoň v civilizovaném světě. Nebo jsme si to alespoň donedávna mysleli. Jeden z kandidátů na jednoho z nejmocnějších lidí na světě by se v Západozemí určitě neztratil.

 

Abrams týdne
J.J. Abrams znovku nakopl Star Trek a pak dostal za úkol udělat něco podobného i s Hvězdnými válkami. A v obou případech se mu to povedlo skvěle. Co by se ale dělo, kdyby dostal na starost další velké značky? Jak by se pod jeho vedením změnil Matrix, Jurský svět nebo Piráti z Karibiku?

 

Setkání týdne
Přátelé jsou seriálová klasika a i když jejich hvězdy už pomalu stárnou a půlka z nich trošku zapadla, když se sejdou společně, pořád tam ta jiskra je. Jestli tomu nevěříte, tak si klikněte sem.

 

Duel týdne
Minulý duel o bitkách superhrdinů vyhrál Batman se Supermanem, právě na jejich střet se těšíte nejvíc. Druhé místo urvali Daredevil s Punisherem a třetí Iron Man s Capem.

 

Dnes se podíváme na prezidenty, respektive na potenciální prezidenty. Kdo by si měl zahrát Miloše Zemana jsme řešili už před několika měsíci a pořád jsem přesvědčený, že Vincent D´Onofrio z Mužů v černém by byl skutečně geniální volbou, tentokrát ale zamíříme za oceán. Kdo by si podle vás měl zahrát Donalda Trumpa? Jména pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (37)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace