Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Abrams míří zase do vesmíru


ikona
Mr. Hlad
j.j. abramsstar wars
Režisér sedmých Hvězdných válek chystá další sci-fi. Tentokrát se neobjeví Jediové, ale půjde o osud celé Země.  

J.J. Abrams zvládl nastartovat novou trilogii Hvězdných válek v hodně velkém stylu, další díly už ale režírovat nehodlá. Osmičku momentálně kutí Rian Johnson, devítku dostal na starost Colin Trevorow. Spin-Off Rogue One: A Star Wars Story vypustí do kin na konci roku režisér Godzilly Gareth Edwards a sólovku mladého Hana Sola chystají Phil Lord a Chris Miller. Abrams má tedy dost času na vlastní projekty, ale u sci-fi rozhodně hodlá zůstat i u projektu s názvem God Particle, který bude produkovat pro Paramounty.

 

Scénář napsal Oren Uziel, jenž má na kontě i 22 Jump Street, s jeho novinkou ale nejspíš moc sranda nebude. Děj se má odehrávat na mezinárodní vesmírné stanici, jejíž obyvatelé učiní šokující objev, která změní všechno, co si až doposud mysleli o světě kolem sebe. A zdá se, že v ohrožení je i celá planeta Země, která by mohla jednoduše zmizet. Režírovat má Julius Onah, jenž zatím natočil jen pár kraťasů a průměrný thriller The Girl Is in Trouble, ale o hercích zatím nepadlo ani slovo. Podle všeho ale půjde o levný projekt, takže se nejspíš žádných hvězd nedočkáme. Tak to ale bylo třeba i u Monstra nebo Super 8, takže to vůbec nic neznamená.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace