Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čeká nás eRkový Wolverine?


ikona
KarelR
deadpoolwolverine
Dočkáme se pořádného využití adamantiových drápů? 

Deadpool solidně zamíchal hollywoodskými kartami. Foxové se klepali strachem a nechtěli na něj Reynoldsovi dát víc než 50 milionů, pak mu ale povolili 65. Jen aby dva týdny před natáčením couvli na 58, což ze scénáře vyhnalo hned dvě velké akční scény (ono "zapomenutí jisté tašky" je brilantní scenáristická berlička). Jaká je situace teď? Deadpool přejel prakticky všechny debuty PG-13kových superhrdinů a vyrobit eRkový comicsový megahit najednou není nereálné. Takže se pomalu rozjíždíme vstříc snahám o zkopírování Deadpoolova úspěchu.

 

Kdo už po něm zatoužil? Todd McFarlane slibuje pořádně drsného Spawna, který prý má hotový scénář, na cestě je nová Vrána a Warneři dozajista probouzejí Loba. To nejzajímavější se ale děje na Toy Fare 2016, kde filmový katalog Foxů naznačuje eRkovou trojku Wolverinea. Jak si možná pamatujete, už dvojka se dočkala eRkové verze, ta ale vyšla jen na Blu-rayi a DVD a mimo pár rozmixovaných ninjů nepřihodila nic zásadního. Definitivní eRko u trojky by tedy nebyl zas takový šok, není ale pochyb o tom, že se zatím jen zvažovalo.

 

Jenže po Deadpoolovi je všechno jinak. Mnoho studií sice nepochopí situaci a bude se divit tomu, že řadové krvárny za tři čtyři roky nevydělají tolik co Deadpool ("Cože? Ono to nebylo o ratingu, ale o unikátní látce a kampani?"). Experimentování s eRkem ale přinejmenším zaručí žánrovou rozmanitost a možná pomůže Wolverineovi k tomu, aby se konečně dočkal parádního filmu. Jistě, celé to bude hlavně o vypiplaném scénáři a režírujícím Jamesi Mangoldovi, který jej musí správně uchopit. Práce s eRkem ale může z Wolvieho vyždímat fyzické maximum, jehož jsme se upřímně stále nedočkali.

 

Čeká nás v březnu 2017 (hodně volná) adaptace Starýho dobrýho Logana? Studio i Jackman s potvrzením stále váhají, po uplynulém víkendu by ale konečně mohli prozradit víc. A věřte tomu, že někdo navrhne i cameo Deadpoola, který by vedle svojí druhé sólovky mohl vzkřísit i (snad eRkovou?) týmovku X-Force. To ale maličko předbíháme. V tuhle chvíli bude hodně zábavné sledovat, jak se Deadpool zapojí do kampaně (a třeba potitulkové scény?) X-Men: Apocalypse. Foxové totiž za tuhle srandu utratili přes 200 mega a je prakticky jisté, že otevře za míň než Deadpool. Ups...

---

Vytáhni v hospodě: Jackman několikrát podpořil kampaň Deadpoola, takže teď Reynolds pomáhá s propagací Orla Eddieho. Alespoň že bez kostýmu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (24)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace