Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool hledá kámoše


ikona
Mr. Hlad
deadpoolryan reynolds
Hvězda comicsového megahitu se pomalu začíná chystat na sequel. A ráda by u toho byla hvězda Avatara.  

Deadpool po zásluze slaví úspěch, který je větší, než kdokoliv čekal. Nejspíš včetně samotných tvůrců. A pokud jste v kině vydrželi až do úplného konce a počkali si na potitulkovou sekvenci, nejen že vás čekal jeden odkaz na osmdesátkovou komediální klasiku, ale i slib, že na dvojce se začíná makat a že se v ní objeví Cable. Sám Reynolds na plátně tvrdil, že tohohle drsoně s kovovou rukou, který pochází v budoucnosti, má v sobě x-menovskou krev a s Deadpoolem jsou celkem kámoši, by mohl hrát Mel Gibson, Dolph Lundgren, Keira Knightley nebo vlastně kdokoliv. A máme tu prvního zájemce.

 

Cablea by si rád zahrál Stephen Lang a že se cítí ve formě, naznačil touhle fotkou ze svého Twitteru. Záporák z Avatara hrát umí, vypadá jako Cable a hlavně, i když jste to možná už zapomněli, se kolem téhle role nemotá poprvé. Už před pěti lety se začalo teoretizovat o tom, že by se Lang mohl jako Cable objevit v dlouho připravované drsnější týmovce z x-menovského světa X-Force. Tu kutí Jeff Wadlow, ale zatím se to od scénáře neposunulo nikam. Každopádně Lang by do deadpoolovského světa nejspíš zapadl velmi dobře a jeho kamenná tvář a eastwoodovské charisma by vedle Reynoldsova blbnutí mohly fungovat vyloženě luxusně.

--- 

Vytáhni v hospodě: Deadpool alias Wade Wilson vznikl jako pocta, respektive parodie na Sladea Wilsona. Tohohle žoldáka, co si tyká s meči a říká si Deathstroke, jste mohli vidět v seriálu Arrow.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace