Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Charlize Theron znovu za volantem


ikona
Mr. Hlad
charlize theronfast & furious
Potrápí Furiosa Vina Diesela a jeho partu z Rychle a zběsile?  

Série Rychle a zběsile už dávno není jen o závodění. Vlastně o něm není skoro vůbec a stala se něčím, co vypadá podobně realisticky jako třeba Avengers. Dnes jde o akční sérií číslo jedna a vzhledem k tomu, že tržby loňské sedmičky překročily jeden a půl miliardy dolarů, asi to tak ještě chvilku bude. Osmý díl momentálně chystá F. Gary Gray a do kin ho vypustí 17. dubna 2017. Vrací se víceméně všichni staří známí, dorazit by měl i Jason Statham a šeptá se, že se najde místo i pro Evu Mendes z druhého dílu. Točit se bude v New Yorku, na Islandu a možná i v Rusku a nejspíš to zase bude divočina.

 

Vzhledem k tomu, že Dwayne Johnson i Jason Statham už jsou na palubě, není moc kde brát další hrdiny, a tak si u Universalu řekli, že by to možná chtělo zkusit něco trošku jiného a že dají prostor za volantem dámě. Těch, které by ve filmové sérii, v níž auta přeskakují mezi mrakodrapy, mohly fungovat, moc není, ale jedna by to zvládla. Řeč je samozřejmě o Charlize Theron, která v Šíleném Maxovi ukázala, že řidičák nemá náhodou a navíc během kariéry párkrát naznačila, že akční role jí nejenom jdou, ale i baví. Ve Fast 8 by si měla zahrát záporačku a teoreticky by mohlo jít o ségru Stathama a Evanse. Dávalo by to smysl, Diesel rád sází na rodinné téma a nejspíš by časem rád z Rychle a zběsile udělal bitku dvou familií. Casting ještě není oficiální, ale Theron by podobná role mohla sednout a navíc s režisérem Grayem natočila už Loupež po italsku, takže by se mohli dohodnout. Snad to dopadne, tohle by mohlo být zajímavé.

--- 

Vytáhni v hospodě: Pokud série hodlá vážně budovat záporáckou rodinu, bylo by fajn vzpomenout si na Arnolda. Jako tatík Evanse, Stathama a eventuálně Theron by byl hodně fajn... ale zatím to je jen moje přání.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace