Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #334 o Šíleném Maxovi a Kill Bill


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak začínal Vin Diesel? Co vykradly Star Wars? A kdo hrál šachy s Hawkingem? 

Zcela obyčejný lednový výplach.

Čtivo týdne

Vědecké publikace o kinematografii se akčními filmy moc nezabývají. Když tedy Iluminace otiskla 80 stránek o Jasonu Bourneovi, byl to malý filmový svátek. Douglas si bude nanejvýš vážit každého, kdo to učte celé. Minimálně ale máte dát stránky 81-84 a poslední kapitolu.

 

Hračky týdne

Vin Diesel jako prodavač figurek pouličních žraloků? Takhle má začínat kariéra akčního hrdiny!

Vykrádačka týdne

Čím vším se inspirovaly Star Wars? O Flashi Gordonovi nebo filmech od Kurosawy určitě víte, o francouzském comicsu Valérian jste ale možná neslyšeli. Jelikož ho teď ale začal adaptovat Luc Besson, je čas si trochu zavzpomínat.

 

Šachy týdne

Myslíte, že někdy může dojít na šachový duel Stephena Hawkinga s Paulem Ruddem? To si pište, že může. A logicky mu dělá vypravěče Keanu Reeves!

 

Tanec týdne

Ne, tanečních sestřihů není nikdy dost...

Akční pecka týdne

Proč se na Šíleného Maxe tak dobře kouká? Protože je celý důsledně vycentrovaný! A pokud jste si toho nevšimli (zdaleka v tom nejste sami), tady máte kupu důkazů.

 

Agenti týdne

Stírat (rozjezd) Agents of S.H.I.E.L.D. není zrovna těžké, takže není divu, že pánové ze Screen Junkies vyrobili upřímný trailer.

 

Předělávka týdne

Vítejte u oblíbené rubriky "někdo měl moc volného času". Dnešní díl bude o Kubrickově klasice The Shining, kterou někdo předělal do šíleného kraťasu The Chickening. A to čistě proto, že... mohl?

 

Vypravěč týdne

Kill Bill se chystal řadu let a samotný Quentin předčítal Robertu Rodriguezovi scénář už v roce 1994. Chcete důkaz? Není problém, tady máte video...

Duel týdne

Minulý týden se vás Mr. Hlad ptal na to, kdo ze Suicide Squad vás zatím baví nejvíc. A podle očekávání vyhrála Harley Quinn.

Tentokrát se ohlédneme do minulosti. V únoru dorazí do kin dvojka Zoolander, která nás vrátí do časů Frat Packu. Ano, mám na mysli herecké uskupení, do něhož se počítají Ben Stiller, Jack Black, Owen Wilson, Luke Wilson, Will Ferrell, Vince Vaughn a Steve Carell. Dnešní duelová otázka tak logicky zní: "Kterou komediální klasiku od Frat Packu máte nejradši?"

Seznam fratpackovských filmů najdete tady. Stěžejní nicméně bývá tahle šestice:

 

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace