Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

NEJ roku 2015: Vaše volba


ikona
Mr. Hlad
2015moviezonevaše volba
My už jsme svoje řekli, teď jste na řadě vy. Hlasování o nejlepší a nejhorší filmy loňského roku začíná.  

Je to jen pár dní, co jsme na MovieZone vyhlašovali nejlepší filmy a trailery roku. Tu první kategorii ovládl Šílený Max: Zběsilá cesta a to způsobem naprosto zásadním. Shushika s Civalem ho ve svém žebříčku dali na druhé místo, u ostatních byl první. No, snad se mu podobně zadaří i na Oscarech. V trailerech urvaly první místo nové Hvězdné války, které v upoutávkách dovedly parádně zkombinovat nostalgii s abramsovským tempem, zvládly využít fanouškovské nadšení a hlavně nám dali přesně to, co jsme chtěli vidět a v co jsme doufali.

 

Jestli s námi souhlasíte, nebo byste radši na předních místech viděli něco s Tylerem Perrym, nám teď můžete sdělit ve čtenářském hlasování. Pravidla jsou stejná jako každý rok. Sestavte žebříček tří nejlepších a jednoho nejhoršího filmu a to samé udělejte s trailery a pošlete to přes vzkazník uživateli AnketaNej. Čas máte do neděle 24. ledna do 23:59. Pokud budete chtít hlasovat jen pro trailery nebo jen pro filmy, tak samozřejmě můžete.

 

Stejně jako každý rok se hlasuje jen o filmech, které měly v České republice premiéru v roce 2015, takže žádný Revenant, žádných Osm hrozných, ale klidně tam nacpěte Birdmana nebo Whiplash, tedy pecky s rokem výroby 2014, které se ale do našich kin dostaly až vloni. Vyhněte se i festivalům a věcem, co jste viděli na blučkách, DVD, nebo si je pořídili jiným způsobem. Zkrátka jen to, co u nás mělo v roce 2015 oficiální kinopremiéru. U trailerů se řiďte tím, kdy vyšly na MovieZone, opět tedy prosíme jen o ty upoutávky, které se objevily v roce 2015. No a pokud si nebudete jisti, klikněte na jeden z následujících odkazů:

KINOPREMIÉRY ZDE ::::: LISTOVÁNÍ TRAILERY ZDE
VÝBĚR REDAKCE: NEJLEPŠÍ FILMY ::::: NEJLEPŠÍ TRAILERY

V případě, že i tak nebudete vědět, co a jak, klidně mi napište do vzkazníku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace