Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #332 o Aktech X a Seanu Pennovi


ikona
TedGeorge
Co mají společného Alan Rickman a želvy? Mají Mulder se Scullyovou smysl pro humor? A proč mluví Sean Penn s drogovým bossem? 

Můj první víkendový výplach.

Želva týdne
Alan Rickman byl jeden s těch herců, kteří se mohli pochlubit tak zajímavým hlasem, že i kdyby předčítal svoje daňové přiznání, bylo by to fascinující. Ve své poslední práci využil hlas na sto procent. Jde o krátké video natočené pro charitativní účely, ve kterém roztomilá želva roztomile žere roztomilou jahodu. A vy ho díky vší té roztomilosti máte sdílet, aby Youtube platil za reklamy. Jednoduché, elegantní a hlavně je tam Rickman a ta želva!  

Oscaři týdne
Nominace na nejznámější filmové ceny vůbec jsou za námi a já jsem spokojený. Šílený Max a Revenant na piedestalu, Marťan hned pod nimi… Stěžují si jenom notoričtí kazišuci a alternativní lidé. Stěžovat si ale jde i vtipně. Upřímné názvy letošní filmové smetánky jsou tady.

Akta X týdne
Už jenom pár týdnů a máme tu premiéru nového dobrodružství Muldera a Scullyové. Někteří jistě nemohou dospat (zdravím kolegu Daviese na TVZone), pojďme si čekání ukrátit roztomilou parodií od Jimmyho Kimmela. Když má člověk k ruce Duchovnyho a Andersonovou, to se mu to točí…

Interview týdne
Už skoro týden nemluví Hollywood o ničem jiném než o rozhovoru Seana Penna s drogovým lordem El „prckem“ Chapem. Prcek údajně chtěl, aby Hollywood zadaptoval jeho životní příběh do celovečerní filmové podoby a oslovoval nejenom mexické, ale i americké herce a producenty. Dostal se až k Seanu Pennovi, který se vypravil za mexické hranice a samotného Chapa navštívil. Parametry filmové fikce celý příběh dostává až poté, co se dozvíte, že mexická policie právě díky tomuto rozhovoru lokalizovala a odchytla prašivého dealera. S Pennem chtěl o jeho rozhovoru mluvit snad každý, ale herec mlčel. Až doteď. Exkluzivní a údajně vše-vysvětlující interview ulovil Charlie Rose. Světlo světa by mělo spatřit v následujících dnech.

David Bowie týdne
Rakovina je prostě svině. Tento týden nás opustil legendární, geniální a nezapomenutelný David Bowie. Autor té nejkvalitnější hudby vedl neskutečně bohatý život a všem je jasné, že tohle je nenahraditelná ztráta. Zde je dobrý článek shrnující reakce na jeho umrtí a ohlédnutí za Bowieho kariérou.


Alan Rickman týdne
Bohužel jsme se tento týden museli loučit hned dvakrát. Nečekaná smrt legendárního britského herce zasáhla snad každého filmového fanouška a internet se začal jenom hemžit poctami. Rozloučit se chtěl logicky skoro každý a někteří to zvládli lépe než jiní. Váháte, jestli vás Rickman nejvíc učaroval jako Snape, Šerif z Nottinghamu nebo smrtonosný Hans Gruber? Video nabídne audiovizuální připomenutí všech nejslavnějších rolí. A něco navíc.

Star Wars týdne
Jistě si vzpomínáte na J.J.Abramse, který se před premiérou posledních Star Wars chlubil tím, že využíval velmi často praktické efekty a přehnaně nespoléhal na CGI. Pánové ze Slashfilmu jsou šťouralové a na kobereček si pozvali Patricka Tubacha a Rogera Guyetta, tedy muže zodpovědné za CGI. Vznikl z toho pěkný rozhovor, po kterém si možná řeknete, že je J.J. kecka.

Billy Joel týdne
Osobně nepatřím k největším fandům Jimmyho Fallona. V zástupu tuctu talk-show odvážných se prezentuje nudnými rozhovory, falešným smíchem a hraním na jistotu. Pokud Jimmy něčím vybočuje, tak to jsou jeho hudební vsuvky, do kterých je schopný přilákat parádní hudební hosty. Ať už to je Bruce Springsteen , Biz Markie , Christina Aguilera nebo po Bídnících reputaci si napravující Russel Crowe , pokaždé to stojí za to. Před pár dny k němu zavítal i Billy Joel a J.K.Simmons. O přestávce to kluci pořádně rozjeli a Fallon prostě zase zabodoval.

Virtuální realita týdne
Jsou šílené nápady a šílené nápady. Pány ze zábavního parku Alton Towers v Anglii napadlo vylepšit svojí horskou dráhu. Lidem asi nebylo dostatečně špatně, proto budou v dubnu otevírat první virtuální / reálnou horskou dráhu. Rozumíte tomu správně. Při vstupu na atrakci vám někdo nasadí helmu na virtuální realitu na hlavu a působit na vás budou hned dvě síly najednou. Ta pravá a ta virtuální. Nevím jak vám, ale mě je zle jenom při té představě.

Duel týdne
Minulý týden se vás Mr.Hlad ptal na Jamese Wana. Konkrétně ho zajímalo, jestli preferujete jeho Insidious nebo V zajetí démonů. Lidé ukázali, že mají dobrý vkus a na první místo poslali manžele Warrenovi a V zajetí démonů.

Tentokrát půjdeme na vycházku do přírody. Do kin míří Revenant, ve kterém Leonardo DiCaprio přežívá navzdory všem medvědům, Tomům a zimě. Otázka je tedy jasná. Jaký je váš oblíbený filmový zálesák? Odpovědi piště do předmětu a nezapomeňte se rozepsat. Příští týden na stejném místě, klasicky s Mr.Hladem.

Za týden zdar 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace