Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: 10 let MovieZone


ikona
Mr. Hlad
moviezonemz live
Po měsících čekání máme konečně k dispozici MZ Live z narozeninové kalby v Bio Oko. Připomeňte si ji, nebo se podívejte, o co jste přišli.  

Chvilku to trvalo, ale konečně to je tady. 17. října loňského roku oslavila MovieZone deset let v pražském kině Oko a osobně si myslím, že se to skutečně vydařilo. Tři dobré filmy, spousta známých, neznámých, ale vždycky sympatických ksichtů, hodně dobrého pití a velmi příjemný večer, který se změnil v hlubokou noc a později i ráno, aniž by si toho většina lidí všimla. Zkrátka za mě dobrý. Kdo tam byl, tak to snad potvrdí, kdo ne, ten může jen doufat, že podobnou akci zase uspořádáme.

 

Kdo nevytvrdnul na baru už v poledne, ten asi zaznamenal, že krom druhého Star Treku, předpremiéry thrilleru Sicario: Nájemný vrah, projekce Kingsmana a bloků s nejlepšími trailery, jsme občas vylezli i na pódium a došlo na dvě MZ Live. Částečně byly klasického střihu, ale pak se k nám přidali i xxmartinxx, Rimsy nebo TedGeorge a dorazil dokonce i KarelR nebo Thomas, bez něhož bychom se k psaní o filmu možná nikdy nedostali. Hvězdou večera byl však bez přehánění režisér Jiří Strach, který si to podle všeho užil nejen s námi před solidně zaplněným sálem, ale i na baru. Kdo u toho nebyl, může litovat. Nebo si pustit dvě videa. Jo, fakt jsme se konečně dokopali k tomu, abychom je vydali, takže vzpomínejte, nebo litujte, že jste tam nebyli s námi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace