Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trojka Avengers bude monstrózní


ikona
Mr. Hlad
avengersmarvel
Koho bychom mohli vidět ve třetích Avengers? A kolik hrdinů se vlastně postaví Thanosovi?  

Loňská dvojka Avengers byla pro spoustu lidí celkem solidním zklamáním, a tak jsme vlastně rádi, že další díly už budou mít na starost Anthony a Joe Russoové. Jejich dvojka Captaina Americy se hodně povedla a trojka s podtitulem Občanská válka taky slibuje velké věci. A hlavně trošku serióznější a drsnější, což máme rádi. Russoové se pak vrhnou na oba díly Avengers: Infinity War, ten první uvidíme v květnu 2018 a druhý o rok později. Avengers, ale i spousta dalších hrdinů, si to tu konečně rozdají na férovku s Thanosem. A podle všeho to bude zatraceně velký.

 

Bráchové totiž prozradili, že v obou filmech se objeví 67 postav, což je skoro až děsivé číslo a kdo nebude mít nakoukané filmy z MCU, bude mít asi dost velký problém. Dorazí samozřejmě Avengers, jichž by mělo být přibližně deset a hodně prostoru by prý měla dostat Black Widow, kterou mají Russoové hodně rádi. K nim můžeme teoreticky přičíst pět Strážců Galaxie, čtyři drsňáky z formujících se Defenders, tedy netflixovské party kolem Daredevila, spoustu hrdinů, co jedou sólo, třeba Spider-Man nebo Doctor Strange. A asi i partu ze seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. I tak .jsme ale na nějaké třicítce. Russoové prý chtějí během Infinity War dát prostor těm hrdinům, kteří zatím stáli spíš v pozadí a nemají vlastní příběh jako Iron Man nebo Thor. Snad to zvládnou ukočírovat, tohle bude fakt gigantické.

--- 

Vytáhni v hospodě: Russoové by prý okamžitě šli do sólovky Black Widow, podle nich je to dost možná nejzajímavější postava z celého Marvel Cinematic Universe.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace