Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TV Spoty: Batman, Superman a Batmobil v akci


ikona
Mr. Hlad
batmanbatman vs supermandc
Jak se seznámil Bruce Wayne s Clarkem Kentem? A obstojí Batmobil v bitce s Mužem s oceli?  

Batman vs Superman je hodně očekávaný film. Ovšem mezi redakcí MovieZone moc ne. Snyderovi zkrátka většina z nás nevěří, Affleck sice vypadá v roli zajímavě, ale jeho herecký rejstřík je dost omezený, což se bohužel ví, a Henry Cavill se projevil jako jeden z nejméně zajímavých herců velkého Hollywoodu. Zkrátka ten film to u nás bude mít docela těžké, ale pokud dostaneme nářez, rádi se budeme všem pánům omlouvat.

 

Teď tu máme dva nové klipy, které stojí za pozornost. Respektive spíš ten druhý, protože v tom prvním dostaneme jen scénu z traileru, ve které se poprvé setkají Clark Kent a Bruce Wayne a do jejich ne příliš přátelského rozhovoru zasáhne i Lex Luthor. A já si nemůžu pomoct, díky té hudbě to celé působí neskutečně směšně a vstup Eisenberga na scénu bych si představoval spíš v nějaké parodii od SNL než v regulérním filmu, ale třeba to fungovat bude.

No a pak tu máme to zajímavější, Batmobil v akci. Respektive takhle, Batmobil toho tady moc nepředvede, protože Clark Kent alias Superman tu potvrdí svou fyzickou nadřazenost nad čímkoliv, co na naší planetě existuje. A mezi to se bohužel počítá i Batmanova kára. A bohužel zase – zpomalené přistupování k nabouranému autu, důležité pohledy z očí do očí, bručící Batfleck... hele za mě fakt ne. A jako ani trochu. Celé mi to připadá dost srandovní. Na konci března uvidíme, co z toho vyleze, sám za sebe ovšem říkám, že Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti může jen překvapit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace