Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdné války jsou v Americe rekordní


ikona
Mr. Hlad
star warstržby
Star Wars mají na kontě další rekord a už si začínají regulérně brousit zuby na Cameronovy fláky.  

To, že Síla se probouzí bude komerčně výdělečný film, bylo jistější, než že Vánoce připadnou na 24. prosince. Do kina se těšilo několik generací diváků, spousta fandů vyrazila několikrát a o tom, že padne miliarda, nepochyboval nikdo. Otázka byla, jaké další rekordy sedmé Hvězdné války zlomí. Zatím jsme tu měli rekordní půlnočky i jednodenní výnosy, víkendové tržby i nejrychlejší miliardu a teď padl další rekord. A jeden z nejcennějších. Nové Hvězdné války jsou oficiálně film s nejvyššími americkými tržbami všech dob.

FILMY S NEJVYŠŠÍMI AMERICKÝMI TRŽBAMI

 

Ve středu překonaly Hvězdné války 760,5 milionů dolarů, tedy částku, kterou si v zámořských kinech vybojoval Cameronův Avatar. Jiný film, který by v USA urval sedm set mega, neexistuje. Americký trh má tedy nového krále a ten ještě zdaleka nehodlá šlapat na brzdu, ve světě ovšem pořád neohroženě vládnou modrásci a ještě nějakou chvíli budou. Celosvětové tržby sedmých Hvězdných válek jsou 1,56 miliardy dolarů a filmu patří čtvrté místo. Třetí Jurský svět má o sto a kousek milionů dolarů víc, takže padne co nevidět, a pak už je tam Titanic s 2,186 miliardy. Toho by Hvězdné války dát mohly. Konec konců v Číně, která je dnes jedním z nejdůležitějších trhů, půjdou do kin až v sobotu a po víkendu se ukáže, jak moc se má Cameron bát a jestli Abramsova parta půjde po Avatarovi (2,788 miliardy), nebo se spokojí se skalpem Titanicu.

FILMY S NEJVYŠŠÍMI SVĚTOVÝMI TRŽBAMI

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace