Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #330 o Rey a Ryanu Goslingovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
Co se nevešlo do Star Wars? Od koho dostal sodu Ant-Man? A jak tančí Ryan Gosling? 

Novoroční výplach.

Upřímný trailer týdne

Dělat si srandu z Ant-Mana není zase tak těžké, pánové ze Screen Junkies ale v upřímném traileru kupodivu uznávají, že je docela fajn. No hlavně že nezapomněli zmínit jeho nápadnou podobnost s Iron Manem.

VHSky týdne

Kazetové verze nových filmů už jsme tu párkrát měli a vždycky byly povedené. Takže vás asi nepřekvapí, že stojí za vidění i ta nejčerstvější dávka.

 

Adele týdne

Nějak nepobírám, co všichni mají na Hello od Adele. Ale pokud jste minuli tuhle parodii z SNL, je nejvyšší čas jí dát šanci.

 

Santa týdne

SNL podruhé, tentokrát s famózním Ryanem Goslingem, který se nutně potřebuje setkat se Santou.

 

Mimozemské setkání týdne

A SNL potřetí, i s neselhávající Kate McKinnon, která snad prorazí díky Krotitelkám duchů. Za nejzábavnější momenty téhle scénky nicméně může Gosling, který to přestane dávat a výborně rozbije i všechny okolo.

Tanečník týdne

Ano, ještě jeden finální Gosling. Ryan se letos objeví v muzikálu La La Land po boku Emmy Stone, takže potěší vědět, že mu vážně nechybí taneční nadání.

 

Concept arty týdne

Cesta od concept artů k hotovému filmu je málokdy nudná, u Star Wars je ale samozřejmě fascinující dvojnásob. Tady se můžete probrat kupou kreseb a grafických návrhů, které to na plátno dotáhly v hodně zajímavých podobách.

 

Teorie týdne

Sedmé Star Wars před nás postavili především jednu zásadní otázku: Odkud vlastně pochází Rey? Odpověď nás zřejmě čeká v Epizodě VIII, v tomhle videu se ale už teď můžete zabrat do několika teorií.

 

Vystřížené scény týdne

Co všechno se nevešlo do nových Star Wars? O řadě těchhle věcí už jste možná slyšeli, tady je každopádně většina nerealizovaných nebo vypuštěných nápadů pohromadě.

Duel týdne

V minulém výplachu se Mr. Hlad ptal na to, co jste loni propásli v kině a mrzí vás to. Vítězem se stal Whiplash, několik z vás ale bláhově nezašlo na Šíleného Maxe. A po právu téhle zásadní chyby litujete.

V dnešním duelu si dáme od celovečeráků pauzu. Už párkrát se řešily nejlepší loňské filmy, takže si odskočíme ke "konkurenci" a otázka bude znít: "Která loňská videohra se vám líbila nejvíc?"

 

Za sebe říkám Zaklínač 3, kterému jsem propadnul teprve před pár dny a většinu času závislácky trávím u gwintu. Díky bohu za vedlejší mise, skupovat všechny karty vážně není levná záležitost!

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (42)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace