Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hawkeye chce do ringu


ikona
Mr. Hlad
jeremy renner
Jeremy Renner si zahraje v biografii dost možná nejlepšího boxera všech dob.  

Vlastně moc nevím, proč jsou sportovní filmy o boxerech populárnější než třeba ty o házené nebo biatlonu. Ale je to asi celkem jedno, každopádně v Hollywoodu to s nimi zkouší celkem pravidelně. Brzy se i v našich kinech dočkáme volného pokračování Rockyho Creed, v létě tu byl Bojovník s Jakem Gyllenhaalem, příští rok se na nás chystá drama Hands of Stone s Robertem De Nirem a Édgarem Ramírezem nebo Bleed for This, ve kterém bude pod vedením Aarona Eckharta boxovat Miles Teller. A teď chce do ringu i Jeremy Renner.

 

V životopisném dramatu Undefeated: The Rocky Marciano Story si zahraje boxera, který byl inspirací pro roli, díky níž se ze Sylvestera Stallonea stala hvězda. Mělo by jít o klasickou biografii, která se bude Marcianovi věnovat od jeho dětství až do smrti a už podle názvu je jasné, že tenhle boxer byl trošku jiný než ti ostatní. Jde o jediného boxera těžké váhy, který nebyl nikdy poražený a ve třiačtyřiceti z devětačtyřiceti zápasů vyhrál KO. Nakonec ale jeho život ukončila letecká havárie. Renner, kterého v poslední době vídáme spíš v marvelovkách nebo Mission: Impossible, už má dvě nominace na Oscara, takže si nejspíš řekl, že ho prostě chce a půjde mu trochu naproti. Když se k projektu dostane zajímavý režisér, tak proč ne?

--- 

Vytáhni v hospodě: K Avengers prý Rennera dostal scenárista Zak Penn. Jsou to dlouholetí kámoši a on údajně hodně tlačil na studio, aby si Hawkeye zahrál právě Renner.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace