Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Banda z Trainspottingu je zpátky


ikona
Mr. Hlad
trainspotting
Pokračování Trainspottingu se začne točit už velmi brzy. A nejspíš dorazí všichni hrdinové jedničky 

Když v polovině devadesátých let natočil Danny Boyle kultovní Trainspotting, nejspíš moc nepočítal s tím, že jednou bude mít doma Oscara. Jo, pověst šikovného filmaře měl, ale spíš specialisty na solidní britské divočiny než hřejivá dramata o tom, jak chudý indický chlapec získal dívku svých snů v Milionáři z chatrče. Boylův Steve Jobs bohužel před nedávnem profrčel kiny víceméně bez zájmu diváků, a tak si režisér nejspíš řekl, že je čas vrátit se ke kořenům. Pokračování Trainspottingu se začne točit začátkem příštího roku, bude vycházet z knihy Irvina Welshe Porno, ve kterém se celá parta po letech rozhodne vydělat prachy tím, že bude točit filmy pro dospělé.

 

V poslední větě je nejdůležitější slovo „celá“. Boylovi se totiž skutečně povedlo sehnat všechny hrdiny z jedničky. Problémy mu dělali především Jonny Lee Miller a Ewan McGregor. Ten první je vytížený v televizi, kde hraje v detektivce Jak prosté, ale nakonec se povedlo termíny sladit. Horší to bylo s McGregorem. Ten se totiž před lety zařekl, že s Boylem už nikdy nebude pracovat. Boyle mu totiž slíbil, že dostane hlavní roli v jeho Pláži, ale nakonec si v ní místo McGregora zahrál Leonardo DiCaprio a mezi hereckou hvězdou a režisérem byla pěkných pár let celkem napjatá atmosféra. Ti dva si to ale prý už před nějakou dobou stihli vyříkat, takže spolupráci nic nebrání. A to je dobře, bez McGregora by tenhle sequel asi neměl moc smysl.

--- 

Vytáhni v hospodě: Boyle chystal adaptaci Porna už před deseti lety, ale prý za moc nestál scénář, a tak se na to vykašlal.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace