Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Tarantinovka Osm hrozných


ikona
KarelR
hateful eightprvní reakcequentin tarantino
Jak povedl nový film Quentina Tarantina? 

Tohle je zajímavá situace. Osm hrozných se dnes ráno zařadilo mezi 10 nejlepších filmů roku podle National Board of Review a získalo ocenění pro nejlepší originální scénář a nejlepší herečku ve vedlejší roli. Málokomu ale přitom došlo, že film zatím nemá jedinou vydanou recenzi, protože je do 21. prosince na veškeré reakce embargo.

Vydrží tak dlouho? Weinsteinu mu můžou zamávat, první kritici ho totiž právě porušili a začali tweetovat o tom, jak se jim film hrozně líbil. Hned zkraje jsme se dozvěděli, že je Osm hrozných veliká pecka. První půlka je prý ohromně napínavá a ve druhé se rozpoutá správně krvavé akční peklo, přičemž se vyzdvihuje hlavně herecký výkon Samuela L. Jacksona, jemuž mají zdatně sekundovat Kurt Russell, Walton Goggins a Jennifer Jason Leigh.

 

"Agatha Christie na divokém západě." "Jako kdyby mladý John Ford natočil Věc." "Temně cynický Peckipah s tarantinovskou hravostí, zdaleka nejzlejší film Quentinovy kariéry."Jásá se na všechny strany, někteří recenzenti ale upozorňují, že přijetí filmu nebylo zdaleka tak jednoznačné. Přeci jen se jedná o tříhodinovou konverzačku a je velmi pravděpodobné, že ty méně spokojení kritici zatím poslušně mlčí. Prolomit embargo haněním film by totiž studio mohlo stíhat daleko přísněji než jeho velebení.

Zatím si tedy musíme vystačit s prvotní vlnou nadšení. Snad nebude následovat tsunami hejtu, marnění času by zrovna u Tarantina dost bolelo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace