Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Green Lantern jako buddy movie?


ikona
Mr. Hlad
dcgreen lantern
Po zpackané verzi s Ryanem Reynoldsem to Green Lantern zkusí jinak. A inspiraci hledá u jedné legendární filmové série.  

Comicsy sice vládnou pokladnám kin, čas od času se ale objeví nějaký, který nezaujme diváky ani kritiky a skončí jako vyložený průšvih. Letos to potkalo Fantastickou čtyřku, pár let zpátky se takhle ošklivě spálil Green Lantern. U nás tenhle hrdina, kterého si ve filmu zahrál Ryan Reynolds, zrovna známý není, ale v DC Universe jde o celkem důležitý charakter. Vlastně charaktery, ale o tom později. Filmový restart by měl proběhnout za čtyři roky, což je dost daleko, ale teď se objevily informace o tom, že by měl být o dost jiný než to, co předvedl minule. Díky bohu za to. Už před pár měsíci se Green Lantern přejmenoval na Green Lantern Corps a byl k tomu celkem dobrý důvod, místo jednoho hrdiny dostaneme totiž dva.

 

Green Lantern Corps jsou něco jako vesmírná policie a děj se bude točit okolo Hala Jordana, prvního člověka, který se k téhle partě přidal, a architekta Johna Stewarta, jenž mu měl krýt záda. Ti dva si ale zrovna nepadli do noty, protože zatímco ten první se snaží dělat svou práci vesmírného poldy co možná nejlíp, další kašle na autority a příkazy a vyráží do boje ve stylu „po nás potopa“, brzy ale zjistí, že jejich odlišný styl prosazování spravedlnosti z nich dělá špičku v jejich oboru. Co to znamená? Podle slov tvůrců máme čekat comicsovou variaci na Smrtonosnou zbraň. A to zní docela lákavě. Čtyři roky jsou ale fakt celkem dlouhá doba, takže je možné, že za pár měsíců si studio tenhle koncept rozmyslí a dostaneme nakonec něco úplně jiného. Pochopitelně bude záviset i na tom, kdo si Jordana a Stewarta zahraje a kdo se postaví za kameru. Jako vesmírná variace na klasiky s Melem Gibsonem a Dannym Gloverem by to ale mohlo být zajímavé.

--- 

Vytáhni v hospodě: Premiéra je daleko, ale pár hereckých jmen v souvislosti s Green Lantern Corps už padlo. Namátkou Idris Elba, Tyrese Gibson, Jensen Ackles nebo David Ramsey. Chris Pine nabídku odmítl a dal přednost Wonder Woman.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace