Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Cruise proti Mumii?


ikona
Mr. Hlad
draculamummytom cruise
Universal by rád oživil svůj filmový vesmír plný monster jednou z největších hereckých hvězd všech dob 

Hollywood se v poslední době rozhodl, že nám narve filmové vesmíry až do krku. Marvel, DC, Bourne... je toho dost. A Universal taky chystá jeden. O tom, že studio hodlá vytáhnout ze šuplíku svoje slavné potvory a natáčet s nimi filmy do té doby, než vám Drákula a Frankensteinovo monstrum nepotečou ušima, už určitě víte. Ukázalo se ale, že samotné slavné potvory netáhnou tak jako Iron Man s Batmanem. Drákula: Neznámá legenda to zkusila bez hvězd a i když celosvětově film utržil 217 milionů, studio si asi představovalo víc. Do dalších projektů tedy hodlá nalákat i pár známých ksichtů. O tom, že Angelina Jolie by se mohla objevit ve Frankensteinově nevěstě, jsme psali nedávno. A teď je tu další bomba.

 

Ve hře by totiž mohl být Tom Cruise, kterého Universal údajně láká do předělávky Mumie. Tu momentálně kutí Alex Kurtzman, scenárista Star Treku a Transformers, jenž se postará i o režii a film dorazí do kin v létě 2017. Děj se přesune do současnosti a i když se Cruise i studio momentálně tváří, že o ničem nikdy nemluvili, účast jedné z posledních hereckých superhvězd by vlastně celkem dávala smysl, Cruise je totiž evidentně fanda starých monster a není to tak dlouho, co se pokoušel restartovat Van Helsinga. Ten projekt je momentálně u ledu, ale nová Mumie by mohla být solidní náhradou. Uvidíme, jak se to vyvrbí, Universal rozhodně chce velké hvězdy a námluvy s nimi obvykle trvají déle než dvě odpoledne.

--- 

Vytáhni v hospodě: Než dostal režii na starost Kurtzman, měl točit Len Wiseman a po něm Andrés Muschietti, oba se ale na projekt vykašlali.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace