Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: DiCapriův Revenant


ikona
KarelR
leonardo dicaprioprvní reakcerevenant
Půjde si Leo pro Oscara? 

Jedna z nejpalčivějších otázek konce roku zní: Povedou se Star Wars? Hned v závěsu se ale klepeme i na Osm hrozných a Revenanta, a teď to vypadá, že tu máme první trefu. Alejandro González Iñárritu totiž poprvé promítnul svoji opulentní novinku. A reakce vůbec nezní marně.

Nejdřív je potřeba zmínit, že Revenant určitě nebude pro každého. Jedná se totiž o 156 minut dlouhou podívanou, která je prý nesmírně drsná a moc se v ní nemluví. DiCaprio a Hardy si tak musí vystačit s málem, a navíc je film podobně jako Birdman natočený v dlouhých záběrech. Tady si ale pár lidí nepovídá ve dvou chodbách. Celé je to krapet náročnější, z čehož samozřejmě těží obě hlavní hvězdy.

 

Hardy je údajně jako padouch vynikající, nejvíc chvály ale samozřejmě shrábnul DiCaprio. Jeho tažení za Oscarem je podporováno většinou lidí, kteří se na internetu podělili o svoje dojmy, takže nás čeká další vyhrocený oscarový souboj. Eddie Redmayne sice nehodlá dát svoji dánskou kůži lacino a na lavičce snad nezůstane ani Michael Fassbender s Jobsem. DiCaprio má ale tentokrát na své straně divokou přírodu, bujný plnovous a střet s medvědem, přičemž pár lidí tvrdí, že letos lepší film prostě neviděli. Tak to snad Leovi k něčemu bude!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace