Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Justice League Dark má záporáka


ikona
Mr. Hlad
justice league dark
DC začíná shánět herce pro svou temnější comicsovou týmovku. A taky pořádného padoucha 

Je docela fajn, že DC se pokouší svoje filmy vizuálně a stylově malinko odlišit od Marvelovek. Jestli to diváci ocení, nejspíš ukáže v létě Sebevražedný oddíl, v němž pravděpodobně moc vyloženě kladných postav nebude. Studio má každopádně už pár let v plánu i filmovou verzi Justice League Dark, což je týmovka, v níž se mají sejít cynický mág John Constantine, kombinace člověka a rostliny Swamp Thing, kouzelnice z časů krále Artuše Madame Xanadu, magií nadaná Zatanna a duch Deadman, jenž dovede posednout živé lidi. Původně měl režírovat Guillemo del Toro, ten však projekt před nedávnem opustil, ale DC se snaží i bez něj. A snaží se hodně.

 

Datum premiéry nebo natáčení je ještě daleko, ale podle všeho má studio zájem o celkem zajímavé herecké tváře. Constantina by si po Keanu Reevesovi a seriálovém Mattu Ryanovi mohl zahrát Colin Farrell nebo Ewan McGregor. Oba jsou Britové, oba umí drsňáky, tak proč ne? Do role Madame Xanadu by studio údajně rádo nalákalo Monicu Bellucci a proti tomu taky pochopitelně nic nemáme. No a Swamp Thing? Del Toro do téhle role prosazoval Rona Perlmana a i když už od projektu odešel, v DC se tenhle nápad ujal. U Deadmana zatím žádné jméno nepadlo, studio ale prý hledá nějakého komika a Zantanu by si měla zahrát černošská nebo herečka z Jižní Ameriky. No a teď ten padouch. Za záporáky má kopat Anton Arcane, zatraceně nebezpečný génius a jako bonus i nekromant, který umí ovládat mrtvé. Zahrát by si ho prý mohl Ben Mendelsohn, který momentálně kutí Star Wars: Rogue One a že záporáky rozhodně zvládá ukázal i v posledním Batmanovi. Začínáme být celkem zvědaví.

--- 

Vytáhni v hospodě: Jedním z kandidátů na režii byl po del Torovi i George Miller. Ten sám zatím neví, co bude jeho příští projekt, my ale máme jasno. Chceme dalšího Mad Maxe!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace